FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - BOTOŞANI 0-1

Botoşani învinge cu 1-0 pe Oţelul Galaţi şi îi trimite pe foştii campioni pe ultimul loc în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 22:04

FC Botoşani a învins cu 1-0 pe Oţelul Galaţi, într-o dispută din etapa a patra a Ligii 1, şi a trimis-o pe fosta campioană pe ultimul loc în clasament.

Prima jumătate de oră a aparţinut lui Danci, care, într-o primă fază, a şutat de la 30 de metri peste poartă, iar după 3 minute a şutat frumos din afara careului, dar Plopeanu a respins de la vinclu.

Vezi singurul gol al partidei!

Oţelul Galaţi putea deschide scorul în minutul 62, cînd Cristea a scăpat singur cu portarul, dar goalkeeperul Botoşaniului a respins balonul pînă la Gheorghe, care a tras pe lîngă poartă dintr-o poziţie favorabilă.

Golul a venit două minute mai tîrziu, prin reuşita lui Martinus, care a intrat la pauză. Acesta a trimis o centrare înşelătoare, iar mingea l-a păcălit pe Plopeanu şi a intrat în poartă.

Cu 5 minute înainte de final, Miron a văzut direct cartonaşul roşu pentru o intrare dură la autorul golului, iar Oţelul se vedea în faţa celei de-a treia înfrîngeri din acest sezon.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A PARTIDEI

Echipele de start:
Oţelul: Plopeanu - Mişelăricu, Miron, Pecha, D. Popescu - Avdici, Karlik, Cucu, Al. Zaharia - Tudorie, Cristea

Botoşani: Curileac - Ngadeu, Sg. Oltean, Tincu - Patache, Danci, Croitoru, Vaşvari, Acsinte - Hadnagy, Batin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
inexistentus
inexistentus  •  18 August 2014, 07:32

Botosani a avut si o bara in min 31.

qwerty007
qwerty007  •  18 August 2014, 03:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai valahul cum e,vezi clona lui: 'dam_la_buci'

ertyuiop
ertyuiop  •  17 August 2014, 21:15

sa arunce cineva prosopul......echipa asta a fost stoarsa complet, chiar daca jucam cu echipe la fel de modeste nu reusim nimic!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează