FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - STEAUA, DUMINICĂ, 17:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Botoşaniul fierbe înaintea meciului cu Steaua: "O să fie ca o radiografie făcută de un medic bun" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 21:39

Finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că de-abia aşteaptă următoarea etapă, cînd echipa sa va da piept cu Steaua, campioana en titre a României.

"De-abia aştept acum partida cu Steaua, cea mai bună echipă din România, aşa cum nu a mai avut fotbalul românesc de ceva timp. Steaua poate fi ca un «scanner» pentru orice echipă. Meciul cu Steaua va fi ca o radiografie a echipei noastre făcută de un medic bun! Va fi un meci complicat, un meci al ambiţiilor noastre.

Va fi un spectacol, pentru că eu cred că ne vom putea ridica la nivelul adversarului. Este un meci al trăirilor din Botoşani. Am văzut o emulaţie fantastică în Botoşani în jurul acestui meci. Nu vom trata acest meci ca o echipă resemnată. Suntem o formaţie de pe podium şi aşa vom juca împotriva Stelei", a spus Valeriu Iftime.

"Nu era posibil să nu avem rezultate"
Patronul grupării botoşănene a mai precizat că rezultatele echipei din această ediţie de campionat nu sunt întîmplătoare: "Rezultatele echipei sunt pe măsura preocupărilor noastre. Nu era posibil ca o echipă atât de unită şi de muncitoare să nu aibă rezultate.

Trebuie să avem grijă ca lucrurile să fie la fel şi în continuare pentru că vor fi şi sincope. Va conta foarte mult atunci cum vom şti să ne mobilizăm. Nu ar fi un dezastru să ne bată Steaua. Dar la cum îi văd eu de montaţi pe băieţi, nu cred că acest lcuru va fi posibil prea uşor".

Sursă: Mediafax

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
marian30
marian30  •  18 Septembrie 2013, 23:52

auh auh auh......unde-s stelisti? s-au ascuns, morti de ciuda- pacientul steaua a decedat pe masa de operatie nemteasca! va spulberam la botosani.... :)))))

marian30
marian30  •  18 Septembrie 2013, 15:18

*nu vom avea...

marian30
marian30  •  18 Septembrie 2013, 15:13

steaua doar fura, vezi meciurile cu gazul si cu dinamo.... vor veni fripti din germania si nu avea probleme daca incearca cu prima garnitura ! sau mai au o alternativa: echipa a doua si isi iau 3-0! e prea umflata cu pompa si cu pastilute aceasta echipa...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează