FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu îl atenționează pe Torje: "Azi nu l-am pus pe cântar, dar sper să fie OK, e spre binele lui"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 19:04

Dinamo a câștigat meciul restant din play-out, 1-0 pe terenul lui FC Botoșani, însă Florin Bratu rămâne cu picioarele pe pământ.

"La Dinamo se vrea performanță, suporterii au fost obișnuiți cu meciuri mari, cu rezultate, trofee, dar noi, din păcate, am rămas repetenți și vrem să dregem lucrurile în play-out.

E important să terminăm pe primul loc pentru a demonstra că există potențial și că neaccederea în play-off a fost un accident", a spus Bratu, în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul "câinilor" a vorbit și despre problemele pe care le are Gabi Torje la Dinamo: "Azi nu l-am pus pe cântar, dar sper să fie OK, e spre binele lui. El face antrenamente cu noi, nu a fost exclus din lot, a greșit față de echipă și a plătit. Acum, în funcție de ce va arăta la antrenamente, de comportament, vom vedea ce va fi.

Am pretenții de la el dar și de la ceilalți jucători și e normal ca atunci când echipa suferă să strângem rândurile, nu să facem alte lucruri care depășesc sfera fotbalului. Sper că a înțeles. I-am spus încă din prima zi că vreau să contribui și eu la revenirea lui în fotbalul european pentru că a avut probleme în a se integra în ultimul timp".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Aprilie 2018, 10:45

Lui Torje ii trebuie un cantar pentru copii. El, saracul, e inocent, de vina sunt aia care il forteaza sa se creada "fotbalist".

169060557063831
Stefan Anghel  •  06 Aprilie 2018, 22:03

CAND COLO : "DOAR DIMANO BUCURESTI"... .ZIARE.COM Marti, 01 Iulie 2014, ora 16:13 Umilinta pentru Dinamo in Anglia: Noua ne-au spus ca vine Steaua...Nimeni nu se astepta ca partida dintre formatia "ros-alba" si Cheadle Town, grupare din liga a 10-a engleza, sa intereseze pe cineva, dar englezii s-au prezentat constiinciosi la terenul pe care s-a disputat meciul. Misterul s-a lamurit abia dupa jurnalistii romani i-au intrebat cum de sunt interesati de o asemenea disputa. "In presa locala ne-au spus ca vine Steaua... Era o surpriza placuta, dar ne-am lamurit dupa ce am ajuns ca e o alta echipa", a explicat un fan englez la DolceSport.

kwd2015
kwd2015  •  06 Aprilie 2018, 21:25
Postat de e.moti.on pe 06 Aprilie 2018, 20:18

declaratia asta a fost reluata....reluata.....reluata in reluare

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close