FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA

Bratu și Florin Lovin, dialog spumos după 10 ani: "Sper să nu mă mai mitraliezi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 21:50

Florin Bratu și Florin Lovin, pe vremuri adversari în teren la Dinamo și Steaua, au rememorat în direct la TV duelul dintre cele două rivale din 2008, când roș-albii s-au impus cu 2-1 și au direcționat titlul către CFR Cluj.

Lovin l-a tachinat pe Bratu: "M-ai mitraliat o dată și sper să nu se mai întâmple", referindu-se la gestul atacantului dinamovist, care după primul gol al partidei a avut o reacție provocatoare la adresa galeriei steliste.

Bratu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Lovin: "N-ai fost în raza mea, ai scăpat. Lovin fugea ca să scoată mingea din poartă, dacă știți ce viteză avea", a glumit Bratone.

În sezonul 2007-2008, Dinamo a arbitrat lupta la titlu dintre Steaua și CFR Cluj. "Câinii" i-au învins pe roș-albaștri cu 2-1 în penultima etapă și au trimis titlul în "Gruia".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  13 Ianuarie 2018, 12:45
Postat de Neculaescu Mircea pe 13 Ianuarie 2018, 10:23

tu nu te poti lauda cu nimic ba bratule. tu si dinamo ati directionat niste trofee pe langa Steaua ca niste hoti.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  13 Ianuarie 2018, 10:23

tu nu te poti lauda cu nimic ba bratule. tu si dinamo ati directionat niste trofee pe langa Steaua ca niste hoti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close