FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-0

Bratu anunță transferuri și a comentat situația lui Nemec: "E posibil orice"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 23:21

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a vorbit după victoria echipei sale în fața celor de la Voluntari, 2-0. A explicat de ce a introdus mai mulți tineri, a anunțat că în vară vor mai veni 4-5 jucători, dar n-a uitat nici de Adam Nemec. 

"A intervenit oboseala, am dat șansa celor tineri, am mare încredere în ei. Sunt campioni ai României anul trecut în finala cu Academia Hagi. M-au încântat în această seară. Trebuie curaj pentru a promova acești tineri, pentru a le da încredere. Rezultatele vor veni ușor.

Am fost adus când echipa era în play-out. Mă bucur că pot motiva acești jucători, să avem o dinamică bună. Din sezonul viitor trebuie să fim o echipă puternică, o echipă care să se poată lupta cu orice adversar.

Vor mai veni 4-5 jucători în vară, avem nevoie de un lot competitiv, să avem doi jucători pe post. Așa cred că putem crește în valoare și vor veni și rezultatele", a zis Bratu la Telekom Sport. 

...despre plecarea lui Nemec: " Adam Nemec e un jucător liber de la sfârșitul lunii viitoare. A refuzat prelungirea contractului cu Dinamo, poate face ce alegere vrea, să meargă la FCSB sau unde vrea. E posibil orice. Îi doresc succes oriunde s-ar duce". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Mai 2018, 10:02

Arsene Wenger de Dinamo !

1596866543766242
Dorel Sandovici  •  24 Mai 2018, 07:20

Asa imi place cu ce a inceput Bratu. Imi place foarte mult faptul ca da credit tinerilor si intradevar asa ar arata NOUL DINAMO. Tineo tot asa si nu uita asta caci vor veni si dezamagirile. Bravo!!!!

e.moti.on
e.moti.on  •  24 Mai 2018, 00:05

bafta bratone !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează