FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Brazilianul care a refuzat-o pe FCSB din cauza lui Becali: "Mi-a făcut ofertă" + Face praf un fost patron din Liga 1, dă și în Mutu: "Fotbalist neprofesionist"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 18:02

Adailton a ajuns la 41 de ani, însă în perioada 2010-2012 a făcut spectacol în Liga 1 în tricoul lui FC Vaslui. Brazilianul a vorbit despre motivul pentru care a refuzat-o pe FCSB, despre Adrian Porumboiu, dar și despre FC Vaslui și Adrian Mutu.

"Am avut șansa să fac cunoștință cu Gigi Becali când jucam împotriva Stelei. E un fel de showman. A fost interesat de mine, m-a vrut la Steaua, dar n-am vrut să merg acolo... Parcă ar fi fost prea mult stres să lucrez cu el", a declarat Adailton unui jurnalist brazilian, pe blogul ionalexandru.ro. 

Adailton îl acuză pe fostul patron Adrian Porumboiu: "Românii sunt oameni deosebiți. Porumboiu împărțea lotul între cei care jucau și cei care nu jucau. Dacă erai în primă echipa, aveai un tratament special. Dacă nu, erai gunoi, era mai greu să primești salariile, ceva absurd. Nu avea foarte mult respect pentru fotbaliștii români și mulți dintre ei acceptau asta. Avea o sete de putere, să zic așa".

Brazilianul a fost coleg la Hellas Verona cu Adrian Mutu, căruia îi face o caracterizare interesantă: "Era un om cu un mod de viață specific. Un talent uriaș, fotbalist fantastic, dar nu era foarte profesionist în afara terenului. Nu era un model, un exemplu de profesionist. Chiar așa, asta niciodată nu l-a împiedicat să strălucească la Verona. Problemele au apărut mai mult la Chelsea".

"Fundașul Gladstone mi-a povestit lucruri frumoase despre club (n.r. FC Vaslui) și îmi doream să revin în cupele europene. FC Vaslui era în Europa League (n.r. în 2010), Porumboiu a făcut o ofertă bună… Și a fost o experiență nouă. Am jucat Europa, au fost foarte buni, chiar cu două egaluri cu Lazio. Aveam prieteni la Lazio și m-au zis că eram mult mai bine pregătiți fizic decât s-au așteptat. Nu credeau că o echipă venită din România poate fi atât de puternică" Adailton

72 de meciuri a jucat Adailton pentru FC Vaslui în toate competițiile și a marcat 19 goluri. În prezent face școala de antrenori în Italia și o pregătește pe Virtus, din Serie D

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
mir21
mir21  •  21 Aprilie 2018, 09:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  20 Aprilie 2018, 23:20
Postat de sexilian pe 20 Aprilie 2018, 18:41

echipa este o BATJOCURA deci,nu este batjocarita ci, este in elementul ei,brrrrrrrrrrr..........

Toti *** din l4 comenteaza la l1. *** voi la amatori, aici vorbesc baietii mari nu prescolarii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

castaway
castaway  •  20 Aprilie 2018, 19:20

"Avea o sete de putere, sa zic asa". Mai pe romaneste, era un om certat cu cele ce se invata in primi 7 ani ,lipsa de respect pentru jucatori,arogant cu unii si frustrat in relatia sa cu fotbalul. Ecoul tanguirilor lui , se aud si azi, la ani buni dupa iesirea lui din peisajul fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează