FOTBAL  »  Superliga  »  MODERNIZAREA ARENEI DINAMO

Ministrul de Interne cere accelerarea insolvenței Asociației CS FC Dinamo, a lui Nicolae Badea » Ce a declarat Carmen Dan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 14:20

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o declarație de presă în care a comentat cu privire la situația începerii lucrărilor la Stadionul "Ștefan cel Mare" și a cerut insolvența ACS FC Dinamo, asociația deținută de Nicolae Badea.

Ministrul consideră asocierea dintre CS Dinamo și ACS FC Dinamo drept una "păguboasă pentru stat" și estimează un prejudiciu de 4 milioane de lei.

"Statul ar trebui să construiască un stadion nou. Nu sunt dispusă să accept încălcarea legii pentru ca niște băieți deștepți să-și rezolve problema. Pentru CS Dinamo, această asociere nu a produs decât pagube, estimate de noi la 4 milioane de lei.

MAI va începe demersurile pentru desființarea asocierii dintre CS Dinamo și ACS FC Dinamo, cu toate implicațiile pe care le presupune aceasta vom cere accelerarea procesului de insolvență a clubului ACS FC Dinamo", a declarat Carmen Dan la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1328407603861065
Milennyumstudio Reghin  •  29 Mai 2017, 12:57

Domana ministru Carmen Dan dati o ordonanta de ministru, si s-a rezolvat cu Stadionul Dinamo, prin caresa ii anulati contractul acela la Nicolae Badea!!!

ticbis
ticbis  •  27 Mai 2017, 07:38
Postat de redterrier pe 26 Mai 2017, 16:49

Asociatia aia a depasit termenul in care i se permitea sa fie in insolventa. Ar fi trebuit sa fie in faliment demult.

Bai desteptule, ACS FC Dinamo nu mai face fotbal, a cedat activitatea asta catre societatea lui Negoita, a ramas doar cu drepturile de administrare a stadionului si a bazei sportive care i-au fost concesionate pe viata de catre MAI. Daca renunta la aceasta concesiune, societatea ACS FC Dinamo ramane fara obiect de activitate (nici fotbal si nici stadion) si va fi nevoita sa se inchida si sa se lichideze. In acest moment devine nula si concesiunea pe care o detinea asupra folosintei marcii Dinamo la fotbal, care va reveni in administrarea statului, via CS Dinamo. Societatea lui Negoita, care nu detine nimic din aceste drepturi, va fi obligata sa intre la negocieri cu MAI, care nu va putea sa-i dea nimic gratis pentru ca nu-i da voie legea. Cati bani crezi tu ca o sa ceara MAI lui Negoita pentru utilizarea marcii Dinamo si pentru folosirea stadionului nou? Iti spun eu: exact cat scrie la lege, niciun cent mai putin, dupa acelasi model ca si la Steaua. Ce se va intampla apoi, nu e greu de ghicit...! Numai prostii nu vad lucrurile astea! Aveti grija ce va doriti, o sa plangeti cu lacrimi grele cand MAI-ul ii va cere lui Negoita sa plateasca 4 mil pe an ca sa joace cu marca si numele lui Dinamo pe piept!

cry_67
cry_67  •  27 Mai 2017, 02:47

O tara de ......... cu o conducere de ............!!!!! Suntem ultimii la toate capitolele, iar NOI, TOTI, TREBUIE sa facem ceva pentru a ne recap[ata DEMNITATEA si ONOAREA.. de mult PIERDUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!! R O M A N I A... TREZESTE-TE!!!!!!!!!! "Unde esti, tu, Tepes, Doamne!!!!!!!!"

Vezi toate comentariile (11)
Comentează