FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Briliantul" râde de filmarea cu Nedelcearu, Patrick și Dudea: "Cât de... trebuie să fii?!" + Critici la adresa lui Alibec

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 21:46

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, s-a amuzat de modul în care au fost puși să-și ceară scuze Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea după episodul "alcool în avion" de la naționala de tineret.

"Eu am vorbit cu Nedelcearu și ceilalți jucători și le-am spus că nu e bine. Domnul Negoiță voia să le ia peste 50% din contract. După ce că a greșit a mai făcut și mișto pe seama acestui subiect. Cât de .... (n.r. și-a dus mâinile la cap) trebuie să fii? Ideea de a-i pune pe toți 3 îmbrăcați în alb la zid a fost total... (n.r. a dat din cap dezaprobator).

Mai lipsea unul cu o pușcă acolo. Chiar și eu am râs când am văzut filmarea aia. Cei trei trebuie să știe că aceste copilărisme trebuie să înceteze la Dinamo. A fost un moment amuzant, dar ideea clubului nostru a fost de a arăta respect clubului nostru. Nedelcearu cred că la anul va fi titular în naționala mare.

Patrick Petre are un nume greu pe care trebuie să-l poarte în spate, dar nu-i merge cu mine, nu-i merge nici cu Cosmin. Danciu l-a mai protejat în anumite momente, dar e greșit. E băiat mare și trebuie să-și asume responsabilitățile pentru ceea ce face. Are 19 ani, începe să fie deja bătrân. El e un jucător firav în acest moment", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

nu pot accepta ce a făcut alibec

Nici Alibec n-a scăpat de criticile "Briliantului" după ce a dat cu piciorul în sticlele de pe margine în momentul în care a fost schimbat în meciul cu CFR Cluj, scor 0-0.

"Când văd ce au făcut jucătorii mei la Dinamo, ce face Alibec la Steaua și ce am făcut eu... Mă gândesc că dacă aveam mai multă maturitate puteam să evit astea. Dacă nu ziceam că «Sunt Mutu, am dat trei goluri și pot face orice» poate era altceva.

Eu ca antrenor n-aș accepta pentru nimic să facă aceste lucruri. Poate să-l cheme și Diego Alibec, nu mă interesează. Și eu am făcut asta de mai multe ori și acum îmi dau seama că nu e deloc bine", a adăugat Mutu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează