FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Briliantul” sfarmă-bolizi :) Adrian Mutu a provocat accidente cu două mașini: și-a băgat în service și autoturismul personal și cel de la club

SUV-ul pus la dispoziție de club pentru Mutu +2   FOTO
SUV-ul pus la dispoziție de club pentru Mutu

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Directorul general al lui Dinamo a lovit un SUV primit de la Honda şi Porsche-ul Cayenne pe care-l deţine şi merge acum cu o modestă Honda Civic, ambele SUV-uri fiind în service.

Adrian Mutu a suprins pe toată lumea, circulând în ultimele zile prin Bucureşti la volanul unei Honda Civic, albă, aceasta fiind a doua cea mai mică maşină dintre cele produse de către concernul japonez! Asta deşi Adi are un Porsche Cayenne GTS, model 2016. Preţul de start pentru această maşină este de 110.000 €.

Mai mult, la învestirea sa în postul de conducător al "câinilor", "Il Fenomeno" a primit în folosinţă un SUV Honda CR-V, care are preţ de pornire în jurul a 25.000 €. Ambele maşini suferă însă reparaţii majore în acest moment, fiind lovite de Mutu, care este recunoscut ca un împătimit al vitezei.

Obligat să meargă cu maşina clubului

Honda este unul dintre sponsorii lui Dinamo şi a pus la dispoziţie automobile atât pentru jucători, cât şi pentru conducere.

Managementul beneficiază de SUV-uri, vârful de gamă al producătorului, iar jucătorii au primit maşini precum cea pe care o conduce Mutu acum, Honda Civic.

De-a lungul timpului, "Briliantul" a schimbat nenumăraţi bolizi, printre care maşini care sar de 200.000 €, cum ar fi Aston Martin Vanquish, Ferrari California sau Bentley Continental GT.

A făcut cadou o maşină

În perioada în care a jucat la Petrolul, "Briliantul" a legat o prietenie strânsă cu unul dintre masorii clubului, Răzvan Negoiţă. Directorul general al lui Dinamo i-a promis masorului că îi face cadou o maşină dacă îşi ia permisul.

Negoiţă a luat carnetul şi a doua zi s-a trezit la antrenament cu un Seat Leon din partea lui Adi: "Îi mulţumesc din suflet lui Adrian pentru cadoul acesta. Se dovedeşte încă o dată că Adi este un om de cuvânt şi cu suflet mare. Un gest similar, dacă vreţi să ştiţi, a mai făcut doar Cristiano Ronaldo, care le-a promis masorilor de la Real Madrid câte o maşină, dacă echipa va lua Liga Campionilor", spunea masorul Petrolului la acea vreme.

3.000.000 €pe sezon a fost cel mai mare salariu al lui Mutu, în perioada Chelsea

15.000 €este preţul mediu al unei Honda Civic, cu care circulă acum "Briliantul"

Alte știri despre Dinamo:

Nu mai modernizează Dinamo?

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre programul de modernizare a arenelor din Bucureşti, pentru Euro 2020: "S-a intrat în linie dreaptă. Cele mai mari probleme le avem la stadionul Dinamo, acolo unde situaţia proprietarilor este foarte, foarte încurcată, iar dacă nu se va reuşi rezolvarea situaţiei, va trebui să ne reorientăm.

Nu vă pot spune numele unui alt stadion, pentru că încă sperăm ca lucrurile să se rezolve. Acolo vedem un proprietar pe tribună, un altul pe pista de atletism, mai vedem că altcineva demonstrează că a investit o sumă foarte mare, dar care nu se vede, şi aşa mai departe", a explicat Burleanu la Digi.

Sursele Gazetei susţin că actualul patron al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, ar fi cel care a investit sumele care nu se văd, iar arena din Ştefan cel Mare este împărţită între CS Dinamo şi societatea deţinută de Nicolae Badea.

Lupu la 50 de ani: "Mă simt ca la 25!"

Fost mijlocaş al "câinilor", Dănuţ Lupu, a împlinit ieri 50 de ani. Actual scouter al lui Dinamo, Lupu a vorbit la Sport Total FM despre schimbarea prefixului: "Mă simt ca la 25 de ani. Nu am să uit niciodată Campionatul Mondial din '90, este cel mai frumos moment din cariera mea. Cât despre actuala echipă a lui Dinamo, am câştigat cu puţin noroc ultimele două jocuri, ne gândim la finala Cupei Ligii, pentru a avea un moral bun, să batem şi la Pandurii şi să ne calificăm în play-off".

"Hanca, soluţie pentru «naţională»"

Adrian Mutu îi propune selecţionerului Christoph Daum patru fotbalişti de la Dinamo: "În momentul de faţă, Hanca este unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. A fost constant pe toată durata sezonului. Cred că ar fi o soluţie pentru echipa naţională. El, Nistor, Filip şi Nedelcearu ar putea reprezenta variante pentru Daum", a spus "Briliantul" la sport.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
rastaman85
rastaman85  •  01 Martie 2017, 01:12

?!

ray51
ray51  •  28 Februarie 2017, 09:54

Saracii copilasi. Ce vina au ei?

178516522518224
Dinu Ion  •  28 Februarie 2017, 09:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează