FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bucurie moderată la Cluj după eșecul lui FCSB: "Dan Petrescu n-a sărit în sus de bucurie, o va face altcândva" + noi detalii despre interesul pentru Budescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 19:04

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, nu a deschis încă șampania, în ciuda faptului că FCSB, contracandidata la titlu, a pierdut pe terenul lui Poli Iași, diminuându-și considerabil șansele la titlu. Oficialul clujenilor a dezvăluit cum a trăit tehnicianul Dan Petrescu golul lui Andrei Cristea din minutul 89. 

"Nu cred că Dan Petrescu s-a manifestat deloc. N-am fost lângă el, dar cu siguranță nu a sărit în sus de bucurie. A avut o bucurie moderată, cum avem și noi acum. Probabil dacă vom fi și matematic campioni, atunci chiar se va bucura și el într-un fel mai accentuat", a spus Mara, la TV Digi Sport. 

FCSB mai are de jucat cu U Craiova, în deplasare, și acasă, în ultima etapă, cu Astra Giurgiu. CFR Cluj mai trebuie să joace la Giurgiu și acasă cu Viitorul. 

"Patronul îl vrea pe Budescu, dar vorbim la vară"

Mara a comentat și subiectul posibilei veniri a lui Budescu la CFR Cluj, recunoscând faptul că "Budi" e dorit cu insistență de finanțatorul ardelenilor. 

"Nu știu dacă îl vom lua pe Budescu. Îl vrea patronul nostru. Finanțatorul nostru are o afinitate pentru Budescu de când a început campionatul, mai ales că a avut evoluții foarte bune. E un jucător pe care îl place foarte mult.

Dar noi i-am transmis, din punctul de vedere al conducerii, 3 milioane este un preț foarte mare pentru el. E decizia dânsului. Nu putem spune că există un club în România care nu-l dorește pe Budescu. Oricum vom discuta acest subiect după finalul campionatului. Patronul decide. La 1 milion sună mult mai tentant pentru noi", a spus Mara, la TV Digi Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează