FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Budescu a ales echipa la care dorește să joace în Liga 1: "Mingea este la ei, nu pot să mă duc să joc acolo cu forța"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 18:33

Fostul atacant al Astrei, Constantin Budescu, a declarat că actuala sa echipă, Dalian Yifang, este dispusă să-l împrumute pentru un sezon în Liga 1, așa că mai rămâne doar să decidă la ce echipă ar putea evolua.

"Eu zic că sunt șanse să revin la Astra, da. Dar trebuie să-și dorească și Astra acest lucru. Mingea este, oarecum, la ei. O să vorbim concret săptămâna viitoare.

Am vorbit și cu domnul Negoiță și cu domnul Andone. Mi-au spus că sunt interesați și că rămâne să mai discutăm", a spus Budescu pentru Digi Sport.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a spus că ar prefera să joace la Astra, dar mutarea se poate realiza doar dacă și-o vor dori și oficialii Astrei.

"Am mulți prieteni acolo, m-am simțit foarte bine, am jucat 5 ani la ei și cunosc pe toată lumea la ei. Dar vom vedea ce obiective au și ei, ce vor sa facă...Nu pot eu să-i oblig să mă duc cu forța să joc la ei. O să mă duc unde sunt dorit", a adăugat acesta.

Budescu s-a transferat la Dailan Yifang în luna februarie, pentru un milion și jumătate de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
valentinn10
valentinn10  •  24 Iulie 2016, 12:04

laturile merg la dinamo , care nu mai stie de cand n-a mai terminat in fata Stelei , de cupe europene nu mai vorbesc ....hau hau hau ...auu auuu ciuaua.

896192190498051
Adi Mitrea  •  24 Iulie 2016, 11:01
Postat de khal_37 pe 23 Iulie 2016, 23:06

Cum ma supertalentatule care esti tu...te alunga aia din liga a 2-a din China si ai vrea sa joci iar pentru asfca giurgiu sau oriunde altundeva? Vai mama ta.

Băiețel doare umilinta din campionatul trecut asa i? Dinamo va umilit, Astra nu mai spun.stai sa vezi acum ca mai aveti 3 jucatori si aia schiop.

bigdeal
bigdeal  •  24 Iulie 2016, 04:30
Postat de andrei.33 pe 23 Iulie 2016, 23:19

Il vrei la fcsb?

No *** way

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează