FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Budescu a refuzat o ofertă URIAȘĂ pentru a juca la Astra » Fotbalistul a luat decizia în ultimul moment

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 13:08

Constantin Budescu este liber de contract după despărțirea de Dailan Yifang și este dorit de Astra, Steaua, Karabukspor și Steaua Roșie Belgrad.

O situația asemănătoare s-a petrecut și în vară, când jucătorul urma să fie împrumutat de chinezi, iar Steaua și Astra se luptau pentru semnătura lui. Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit că mijlocașul de 27 de ani a avut o ofertă foarte mare și din Moldova, de la Sheriff Tiraspol, dar a refuzat-o în ultimul moment pentru a juca la Astra.

"Înainte cu câteva săptămâni să semneze cu Astra, ne înțeleseserăm cu Sheriff Tiraspol, pe un salariu mare. Erau şi biletele de avion luate. În ultimul moment, Budescu a refuzat să mai plece pentru că avea o accidentare. Și cu 3-4 ore înainte de a zbura, Budescu a refuzat să mai plece pentru că nu putea să se antreneze pentru calificarea de Champions League. A spus asta în ultimul moment.

Chinezii erau dispuși să-l împrumute în Moldova pentru că erau aceleași condiții ca la Astra, din punctul lor de vedere. Doar că la Sheriff ar fi câștigat dublu față de Astra. A preferat să rămână acasă pentru că oricum primea o sumă foarte mare de la chinezi.

Sheriff îi dădea un salariu pe care nicio echipă din România nu și-ar permite să i-l ofere", a spus Apostu la TV Digi Sport.

Budescu a jucat 21 de meciuri în acest sezon și a marcat 6 goluri pentru Astra, oferind și 6 pase de gol.

1.000.000 €este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
100000141376343
Doru Munteanu  •  14 Ianuarie 2017, 20:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887189388000692
Vasile Frincu  •  14 Ianuarie 2017, 18:07

Dece sunt moderate comentariile,pentru ca il vorbeste de rau pe cioban?As dori un punct de vedere din partea conducerii GSP. Cu tot optimismul meu nu cred ca voi citi punctul de vedere al gsp-ULUI.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  14 Ianuarie 2017, 16:44

Oferta uriasa!!!!!!!aveti niste titluri de tot rasul...chiar..voi jurnalistii astia de 2 lei..va bateti joc de oameni..numai articole cu ciobanul titluri bombastice..sunteti exact de.ca..t..mi e scarba..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close