FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Budescu explică de ce a ales Astra și îl trimite pe Alibec la Steaua: "Aș înțelege o plecare a lui acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 20:40

Constantin Budescu a fost împrumutat la Astra Giurgiu și crede că echipa ar putea fi redresată. Mijlocașul crede că Denis Alibec ar trebui să meargă la Steaua, fiind o alegere bună pentru viitorul său. 

"Am ales Astra pentru că de aici am plecat, e un club unde îmi regăsesc liniştea şi la care sper să-mi regăsesc ritmul de joc. Sunt obişnuit cu băieţii.

Mâine sper să-mi vină cartea verde. Până la iarnă trebuie să revin la aceeaşi parametri la care am fost cînd am plecat din ţară. De ce nu, mă gândesc şi la echipa naţională”, a declarat Budescu.

...despre situația echipei: "În ceea ce priveşte echipa, nu sunt atât de îngrijorat. Acum, după această pauză, o sa revenim şi eu, şi Marius Şumudică pe bancă. Cred că lucrurile vor intra, încet, în normal. Ne vom prezenta cum se cuvine în campionat, vom onora titlul de campioană.

Nu cred că lotul este slăbit prea mult faţă de sezonul trecut, e normal ca jucătorii să circule. Legat de plecarea lui Alibec la Steaua, dacă ar fi bine pentru el, de ce nu. Aş înţelege o plecare a lui”, a spus Budescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 August 2016, 21:32

Budescu si Alibec, aceste doua sarmale ale fotbalului romanesc sunt niște jucatori inventati de presa, doua nulități cu PR puternic. Oare daca era atat de "valoros" acest paysan Budescu de ce nu a facut el fata in puternica liga a II-a chineză? Sau si acolo erau stelisti care nu il lasau sa joace, nu il convocau (pe motive de "oftica" desigur)....

887888274661367
Pompiliu Bota  •  25 August 2016, 21:03

Peste 2 luni Astra intra in insolventa !

vlady1990
vlady1990  •  25 August 2016, 20:59

Steaua are nevoie de jucatori apti din punct de vedere fizic, pana isi revine Budescu, ii expira imprumutul, ori cu el ori fara e tot una...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează