FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Budescu îi "înțeapă" pe roș-albaștri : "Sper că Alibec își va reveni, dar Steaua nu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:05

Constantin Budescu, jucătorul campioanei en-titre Astra, a vorbit despre jocul slab al Stelei din ultima perioadă, dar și despre evoluția fostului său coleg Denis Alibec la formația roș-albastră.

Decarul Astrei a făcut și o glumă, declarând că își dorește ca Alibec să revină la forma bună de la Astra, dar Steaua să continue evoluțiile modeste.

"Alibec e un tip ambiţios, îşi doreşte foarte mult. Am văzut şi eu meciul cu Dinamo. A încercat să facă foarte multe, iar acum are şi o responsabilitate mai mare, pentru că e căpitan.

Trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi. Sper să revină la forma de până acum. Să-şi revină doar el, nu şi echipa.

Nu ştiu ce se întâmplă la Steaua. Nu trec printr-o formă foarte bună. Au cei mai buni jucători din ţară şi ar trebui să le fie mai uşor. Probabil nu au omogenitate, s-au schimbat multe şi probabil asta le dăunează puţin", a spus Budescu, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  03 Martie 2017, 07:32

Budescule,vezi-ti de echipa ta de blatisti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează