FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Budescu n-ar spune nu transferului la Steaua: "Dacă va fi o ofertă bună, mă duc acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 21:45

Constantin Budescu a fost desemnat cel mai bun atacant la gala premiilor AFAN și a vorbit despre eventuala sa plecare de la Astra.

Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani recunoaște că n-ar refuza oferta Stelei dacă roș-albaștrii ar oferi suma cerută de giurgiuveni.

"Transferul meu se va decide în zilele următoare. Nu m-am gîndit ce să fac. Există și opțiunea să rămîn la Astra, dar din cîte am înțeles sînt ceva probleme și trebuie să fiu vîndut. Cu mine sau fără mine, Astra trebuie să se lupte acolo sus. Sper ca Șumudică să rămînă la Astra pentru că a demonstrat că e un antrenor foarte bun.

Au existat discuții cu Steaua. Eu am vorbit foarte puțin cu cei de acolo. Dacă voi avea oferte bune pentru club de la Steaua sau de la altă echipe, voi pleca.

Dacă mă gîndeam la bani, probabil eram deja în Qatar", a spus Budescu la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
valiza.epo
valiza.epo  •  09 Ianuarie 2016, 08:55

Oferta trebuie sa fie buna pentru club si pentru jucator. Si pentru patron! Chiar daca pentru jucator este buna, interesul Astrei este sa nu-l lase pe Budescu la FCSP. Daca ii intereseaza clasamentul primei ligi.

1029362770437496
Neagu Octavian Gabriel  •  09 Ianuarie 2016, 07:14

M am saturat de transferurile pe care "le face" Gigi si pe care GSP le prezinta ca fiind rezolvate...de acum pana nu apare la TV ca transferul s a facut nu mai deschid nici o stire despre asa zise transferuri care apare in GSP

samertx
samertx  •  09 Ianuarie 2016, 03:22
Postat de bvd_magheru pe 09 Ianuarie 2016, 02:46

Israel vs Palestine . Make peace not war.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează