FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Budescu nu-l sperie pe Mangia: "Nu o să-mi schimb niciodată filozofia despre fotbal pentru el sau pentru alt jucător"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 13:39

FCSB și CS Universitatea Craiova se vor duela în derby-ul etapei din play-off, de la ora 20:45. Devis Mangia spune că nu se teme de Constantin Budescu, cel mai periculos jucător al roș-albaștrilor.

"Nu mă tem de nimeni! Şi, în general, nu-mi place să vorbesc despre jucătorii sau antrenorii altor echipe, să-i analizez. Prefer să discut despre jucătorii mei. Sunt mulţumit de ai mei şi toată lumea ar trebui să fie mulţumită de ceea ce a făcut în acest campionat! Eu nu o să-mi schimb niciodată filozofia despre fotbal pentru Budescu sau pentru alt jucător! Şi nu pregătesc un meci în funcţie de un anumit jucător",a declarat Mangia.

Antrenorul italian spune că are nevoie de victorie cu FCSB pentru a mai spera la titlu: "Nu vreau să mă gândesc la o înfrângere. Ne dorim să rămânem acolo, aproape de cele două echipe din frunte, până la sfârşit. Dacă pierdem acum, va fi foarte greu să mai luptăm pentru primele două poziţii.

Oricum nu înseamnă că ne vom concentra mai mult pe Cupă sau pe alt obiectiv, fiindcă nu asta este mentalitatea pe care echipa mea trebuie să o aibă. Noi vrem să ne concentrăm pe fiecare meci în parte şi să încercăm să-l câştigăm, fiindcă altfel există riscul să pierdem ambele competiţii".

  • FCSB - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA se joacă astăzi, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

clipboard01

Citește și: Dică s-a hotărât! Pe ce echipă va miza în derby-ul cu CS Universitatea Craiova » Cum vor juca oltenii

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (31)
asachi
asachi  •  09 Aprilie 2018, 20:35
Postat de John Milne pe 09 Aprilie 2018, 16:28

Esti culmea de prost .Hahahaha

Nu e frumos sa jignesti. Daca atata poti sa fi sanatos! Era doar o parere civilizata. Oameni ca tine comenteaza zilnic doar cu intentia de a starni ura prin injurii. E entuziasmant pentru tine sa fi asa zmeu in fata tastelor.

maradona5
maradona5  •  09 Aprilie 2018, 18:35

Intrebarea e le place prazul la *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Aprilie 2018, 18:27
Postat de Sorin Stanisel pe 09 Aprilie 2018, 15:04

Cu o victorie azi impotriva FCSB si un egal la Cluj devenim favoriti la titlu. Avem nevoie de un 0-1, nimic mai mult...simplu, eficient, italian. :)

Zaibărul e dăunător calculelor reale. Vezi să nu ajungeți pe locul 4 până la urmă...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează