FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Budescu, unde vrei să joci? » Ultimii 5 care au plecat din România în ţările arabe au fost umiliţi

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 12:30

Budescu e decis să plece din România şi să accepte oferta din Qatar a celor de la Umm Salal. Iar Marius Şumudică face pe impresarul şi încearcă din toate puterile să-l deturneze pe atacantul său din drumul către Steaua.

Conform contractului, atacantul Astrei va avea un salariu de 1,8 milioane de euro în cei doi ani de contract, iar în conturile echipei ar urma să intre 1,2 milioane de euro, cu 100.000 mai puţin decît oferta Stelei din urmă cu o săptămînă.

Doar că jucătorii români sau cei care au evoluat în România şi au plecat în ţările arabe au avut mereu probleme! Chiar dacă au fost momiţi cu sume uriaşe, mult peste ce cîştigau la noi în ţară, aceştia au decis să plece după scurt timp de acolo, după ce şi-au reziliat unilateral contractul. Există şi cazuri de fotbalişti care încă sînt la cluburile respective, pînă la un răspuns final în această problemă de la FIFA. În plus, marea problemă este că mulţi dintre ei nu şi-au primit nici pînă acum banii.

LUCIAN SÎNMĂRTEAN: 700.000 €

"Magicianul" nu a primit nici pînă acum prima de instalare promisă de şeicii de la Al Ittihad încă din ianuarie anul trecut, în valoare de 500.000 de euro. În plus, din septembrie nu și-a încasat nici salariul! Lucian cîştigă la arabi 70.000 de euro pe lună, astfel că restanțele depășesc 700.000 euro.

LUKASZ SZUKALA: 800.000 €

Fostul fundaş central al Stelei a decis să plece în mai 2015 tot la Al Ittihad! Acesta a fost momit cu un salariu de un milion de euro pe an, dar timp de 8 luni  nu a văzut nici un euro din partea arabilor. Polonezul şi-a depus deja memoriu la FIFA şi a reziliat unilateral contractul cu arabii. În acest moment joacă la Osmanlispor.

CLAUDIU KEŞERU: 1.000.000 €

După un an de excepţie în tricoul Stelei, Keşeru a decis să plece în Qatar la Al Gharafa, doar că a trăit cele mai grele momente din carieră şi după doar cîteva luni şi-a reziliat înţelegerea. Ademenit cu un milion de euro la semnătură şi un salariu de 1 milion de euro pe an, Keşeru nu a primit nici pînă în acest moment banii promişi la parafarea contractului. Acum joacă la Ludogoreţ.

VICTOR PIŢURCĂ: 1.300.000 €

Cu memoriu depus la FIFA pentru că nu a primit nici pînă acum 1,3 milioane de euro din primul său mandat al Al Ittihad, Victor Piţurcă a fost convins să se întoarcă în Arabia Saudită cu promisiunea că în cel mai scurt timp în conturile antrenorului vor intra toţi banii restanţi.

MIHAI PINTILII: 1.600.000 €

"Mariajul" dintre Mihai Pintilii și Al Hilal n-a fost deloc unul fericit. Jucătorul a crezut că va da lovitura în momentul în care a decis să plece de la Steaua, dar n-a fost deloc aşa. Acesta are o plîngere deschisă la FIFA împotriva clubului saudit, mijlocaşul cerîndu-şi drepturile salariale care ajung la 1,6 milioane de euro!

Kharja a cîştigat procesul cu Al Arabi!

În urmă cu şase zile Houssine Kharja, mijlocașul Stelei, a primit o veste extraordinară. Marocanul a cîștigat procesul cu fostul său club, Al Arabi, după ce i-a fost reziliat contractul în urma unui conflict avut pe teren cu brazilianul Nene, de la Al Gharafa. Al Arabi va trebui să-i plătească 2.680.000 dolari jucătorului, plus dobîndă. Kharja va trebui să primească 3,1 milioane de dolari în total de la Al Arabi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
696253093853906
Ghita Florin  •  17 Ianuarie 2016, 19:11

Vaaaaiiii,in loc sa joace la echipa ciobanului excroc si sa fie umilit de idolul vostru ,,fabulos ''pe 1-200000 de parai,prefera sa fie ,,umilit'' cu 2 milioane;ce sa faci mai sunt oameni care nu se lasa umiliti ca voi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  17 Ianuarie 2016, 17:29
Postat de samertx pe 17 Ianuarie 2016, 16:48

Tu scrii, din ce în ce, mai slab. Pe bune.

Iar esti mahmur bre...

samertx
samertx  •  17 Ianuarie 2016, 16:48
Postat de sibelius pe 17 Ianuarie 2016, 16:13

Ai invatat un cuvant nou si-ai sarit repede pe gsp sa vada toti? Ziaristul vrea sa "induca" ca daca nu vezi banii in cont cand ai semnat contractul ai sansa sa castigi mai putin decat bucatareasa de la Rin.

Tu scrii, din ce în ce, mai slab. Pe bune.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează