FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Budescu, ziua decisivă! FCSB aşteaptă astăzi să afle dacă va da sau nu lovitura pe piaţa transferurilor » De ce mai ezită "decarul"

Budescu, 28 de ani, are la Astra un salariu de 20.000 de euro pe lună
Budescu, 28 de ani, are la Astra un salariu de 20.000 de euro pe lună

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 10:49

Azi expiră termenul pe care Gigi Becali i l-a dat decarului Astrei în privinţa unui răspuns la propunerea FCSB-ului de a-l aduce sub comanda lui Dică.

Cu fix o săptămână înainte de reunirea echipei, FCSB aşteaptă astăzi să afle dacă va da sau nu lovitura pe piaţa transferurilor. Expiră termenul limită pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Constantin Budescu pentru a răspunde la oferta pe care i-a făcut-o pentru a veni la vicecampioană!

"Până şi impresarul lui mi-a zis că n-are ce comenta la propunere, e prea bună", a declarat Becali. Impresarul lui Budescu e Florin Lovin, proaspăt retras din activitate, însă fostul mijlocaş şi-a dezvăluit filosofia după care se va ghida în meseria de agent: "Eu pun ofertele pe masa jucătorului şi el e singurul care decide, fiindcă e viitorul lui în joc, nu al meu".

Aproape sigur, Budescu nu va oferi azi un răspuns clar, măcar din trei motive.

  1. În primul rând, vrea să mai aştepte şi alte propuneri.
  2. În al doilea rând, are deja o propunere, chiar mai bună decât cea a lui Becali, venită din partea saudiţilor de la Al Shabab Riyadh!
  3. În al treilea rând, jucătorul le-a spus apropiaţilor că nu e chiar disperat să plece de la Astra, unde s-a simţit foarte bine şi unde are şi clauze financiare foarte bune!

    La fel s-a întâmplat şi în iarnă, atunci când Becali chiar a anunţat că a ajuns la un acord cu Budescu şi îl aştepta în cantonamentul din Antalya. Budescu, în schimb, a plecat de la Bucureşti în Cipru, acolo unde se pregătea Astra, şi a semnat prelungirea contractului cu trupa giurgiuveană! "Are un caracter urât, mai bine că nu a venit, nu faci treabă cu astfel de fotbalişti", a comentat atunci patronul Stelei!

32 de goluria produs Budescu în acest sezon pentru Astra, în toate competiţiile: a marcat de 13 ori şi a oferit 19 pase decisive

18 luni au trecut de când Budescu a jucat ultima dată în echipa naţională, pentru care a bifat 4 selecţii şi două goluri

OFERTA STELEI
# 300.000 de euro procentul din clauza de reziliere cu Astra
# 240.000 salariul anual
# 150.000 de euro pentru calificarea în grupele Champions League
# 50.000 de euro primă pentru calificarea în grupele Europa League

OFERTA ARABILOR
# 300.000 de euro procentul din clauza de reziliere cu Astra
# 200.000 de euro primă de instalare
# 480.000 de euro salariul anual

Unde ar juca toţi din faţă?

Dacă l-ar aduce şi pe Budescu, Dică s-ar afla într-o mare dificultate, aceea de a le face loc tuturor fotbaliştilor cu nume de la mijloc în sus. Cum la meciurile de Liga 1 va fi obligat să-l titularizeze pe Denis Man, care o va ajuta pe FCSB să bifeze regula U21, iar Alibec şi Florin Tănase par şi ei bătuţi în cuie, întrebarea e unde ar mai avea loc şi actualul decar al Astrei? În plus, pe bancă ar rămâne şi Gnohere!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
352061698522614
Mihai Tudose  •  02 Iunie 2017, 19:44

Sunt stelist,ma deranjează cand vad atat amatorism. Vorbe mari pe la T.V in rest, nimic.C.F.R,ASTRA tac si fac. Parca vad ca si anul asta vom fi fuduli, dar vitrina goală.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  02 Iunie 2017, 18:12
Postat de timm pe 02 Iunie 2017, 15:23

"Are un caracter urât, mai bine că nu a venit, nu faci treabă cu astfel de fotbalişti" declara puscariasul gigi in iarna. Arde de nerabdare Budescu sa vina. Se simte dorit. :)))))

da sa stea la astra, unde joaca cand vrea, cand e vorba de munca nu se adapteaza nici nici in liga 2 di Hailou

timm
timm  •  02 Iunie 2017, 15:23

"Are un caracter urât, mai bine că nu a venit, nu faci treabă cu astfel de fotbalişti" declara puscariasul gigi in iarna. Arde de nerabdare Budescu sa vina. Se simte dorit. :)))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează