FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bumbescu a povestit o întâmplare amuzantă cu Balint în prim-plan: "Mai ţii minte când ai căzut în râpă?" + Cum îi răspunde lui Duckadam

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 18:47

Adrian Bumbescu (56 de ani) a povestit în direct la Digisport o întâmplare petrecută pe vremea când juca la Steaua (1984-1992). Fostul fundaş a profitat de ocazie că Gabi Balint se afla în studio şi a purtat un dialog amuzant cu acesta.

"Gabi, mai ţii minte când am jucat un amical prin Grecia? Aveam noi un meci şi la o fază a alergat, a lovit mingea, dar a căzut într-o râpă după ce a trecut printr-un gard viu. S-a întors după 5 minute. La 10 minute, Lucică Bălan şi-a sucit glezna după ce a rupt fanionul de la corner", a povestit Bumbescu.

Gabi Balint a confirmat imediat cele spuse de fostul său coleg: "Aşa e, n-am putut să mă opresc. Am trecut prin acel gard viu şi nu m-am putut întoarce pe unde am căzut. Pur şi simplu a trebuit să ocolesc tot stadionul. A fost un meci incredibil atunci, nu ştiu ce s-a întâmplat".

Bumbescu a comentat şi declaraţia lui Helmulth Duckadam referitoare la fostele glorii ale Stelei.

"Eu pot să mă duc la Chiajna şi fără bilet. Eu l-am rugat pe Helmuth să-mi dea bilet la City, dar dacă nu s-a putut n-am mai insistat. Foştii mari jucători poate au şi ei probleme şi au timp doar la meciurile importante. Noi jucătorii importanţi nu prea comunicăm între noi. Au mai rămas foarte puţini în Bucureşti", a adăugat Bumbescu.

"La meciurile cu Chiajna nu vrea nimeni invitaţie" Helmuth Duckadam

Adrian Bumbescu a povestit şi cum şi-a primit porecla de "Colonelul" pe când juca la Steaua: "La Dinamo eram sergent. La Steaua am devenit colonel. Aveam răutatea aceea în joc şi o siguranţă deosebită, de aceea mi se spunea colonelul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
the_gunner
the_gunner  •  26 August 2016, 06:32

Rau de tot era Bumbescu .Isi "curenta" adversarii o data ,ia mai apoi acestia se gindeau de doua ori inainte de a incerca pe partea lui Imi amintesc un meci in care el juca la Craiova . Un meci impotriva lui Leeds Utd pe terenul lor .Bumbescu facuse citeva tackle-uri extrem de dure,dar la limita regulamentului .Englezii l-au luat la ochi si au dat in el tot meciul ,ba chiar au incercat sa-l provoace. Spre cinstea lui si cu ajutorul lui Stefanescu , Bumbescu a indurat totul pina la final,iar Craiova a batut Leeds-ul cu 2-0 . Ce gol a reusi Beldeanu !!!

marian0904
marian0904  •  25 August 2016, 21:28

Sanatate Colonele! Toate cele bune Pele! Din meciul cu City am vazut doar 2-3 min. Era 0-3 si baietii alergau cam mult. Cam multa disperare si prea putine lucruri de vazut. Sper ca la urmatorul meci din EL Gigi sa treaca peste adversitati si sa-i invite pe cei din Echipa de Aur. Pe toti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează