FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Burleanu a găsit motivul pentru care n-a ajuns fotbalist: "Erau selecțiile viciate, se cereau taxe și suprataxe ca să fii promovat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 10:23

Răzvan Burleanu, președintele FRF, știe de ce n-a reușit în cariera de fotbalist pe care și-o începuse în copilărie.

"Ard de această pasiune. Mie, fotbalul mi-a luat foarte mult. Mi-a luat copilăria. Vreau ca ceilalți copii din România să nu treacă prin ce am trecut eu. Selecții viciate la loturile naționale, taxe și suprataxe care ți se cereau ca să fii promovat, ba ca jucător, ba ca arbitru. Așa ca să nu ne surprindă problema arbitrajului românesc de azi. Pentru asta ne batem", a declarat Burleanu, conform Dolce.

Născut la 1 iulie 1984, la Focşani, Răzvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacău, Gheorghe Burleanu.

A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis să renunţe la sportul de performanţă urmând cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

"Să știți că nu sunt o persoană care să țină de scaun. Mă interesează mult mai mult ceea ce fac. Am un mandat ferm din partea membrilor afiliați, care mi-au încredințat acest mandat, să reformăm fotbalul, și asta voi face. Până în 2018" Răzvan Burleanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tonyys
tonyys  •  23 Noiembrie 2016, 15:42

*** asta ochelarist fotbalist - buna gluma....burleanu e genul de copil rahitic care face orice sa scape de orele de sport pt. A sta pe calculator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  23 Noiembrie 2016, 14:03

Daca erai fotbalist , cu pila numita Burleanu senior , puteai reusi ! Dar asa , nu esti decat o unealta jalnica a unor nemernici din politica (si nu numai) !

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  23 Noiembrie 2016, 12:10

*** : ar ar ar ard de această pa pa pa pasiune

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează