FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Burleanu i-a închis ușa-n nas unei legende a fotbalului românesc: "Nu mai știu alte cazuri de acest gen"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 17:06

Liță Dumitru, omul care a scris istorie în tricoul Stelei, dar și al echipei naționale, a învins cancerul, însă acum are mari probleme financiare.

Din cauza faptului că s-a împrumutat la mai multe persoane pentru a reuși să-și cumpere medicamentele necesare luptei împotriva cancerului, Liță Dumitru ar fi solicitat ajutorul FRF să-l ajute să acopere datoria, anunță ziare.com.

"Am solicitat acest sprijin și mi s-a spus că răspunsul domnului Burleanu a fost că nu dorește să creeze un precedent. Ce precedent ar fi creat chiar nu-mi dau seama. Nu mai știu alte cazuri de acest gen", a explicat Lită Dumitru pentru sursa citată.

FRF a negat cele spuse de fostul mare fotbalist: "Federația Română de Fotbal nu a primit o astfel de solicitare. Așadar, nu poate fi vorba de un refuz din partea nimănui".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
muensteraner67
muensteraner67  •  11 Februarie 2016, 10:11
Postat de titiduru22 pe 11 Februarie 2016, 04:31

Da' nea Vasile de la shaiba daca se imblonaveste de cancer unde sa se duca sa ceara de pomana ??? Lita Dumitru e cetatean german , de ce nu se duce in Germania sa ceara de pomana ??? A jucat acolo ani de zile,ce a facut cu banii ???

Ce timpenii vorbesti. Lita Dumitru nu este nici cetatean german, nici nu a jucat acolo ani de zile. A ajuns pe final de cariera, nu avea cum sa mai joace pe bani multi!

1562728990660817
Gorki Jivago  •  11 Februarie 2016, 08:33

AM MAI SPUS ACEST BURLEANU ESTE UN NENOROCIT!!!!Numa ca ce nu stie aceasta pramatie este ca....va fi dat afara in max. 6 luni si s-ar putea sa nu le apuce caci se pare ca va fi cercetat cat de curand de...DNA!!!PROBELE SUNT STRANSE DEJA!!!!

titiduru22
titiduru22  •  11 Februarie 2016, 04:31

Da' nea Vasile de la shaiba daca se imblonaveste de cancer unde sa se duca sa ceara de pomana ??? Lita Dumitru e cetatean german , de ce nu se duce in Germania sa ceara de pomana ??? A jucat acolo ani de zile,ce a facut cu banii ???

Vezi toate comentariile (22)
Comentează