FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Burleanu le dă o veste bombă dinamoviștilor: "Va trebui să ne reorientăm"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 15:13

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă despre situația celor patru stadioane care ar urma să fie modernizate în vederea turneului final de peste 3 ani.

Conform acestuia, stadionul Dinamo întâmpină cele mai mari probleme, din cauza faptului că arena este împărțită de către mai mulți proprietari care nu reușesc să ajungă la un consens. 

"După cum se ştie de ceva vreme, s-a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea organizării meciurilor de la Euro 2020.

Cele mai mari probleme le avem la stadionul Dinamo, acolo unde situaţia proprietarilor este foarte, foarte încurcată, iar dacă nu se va reuşi rezolvarea situaţiei, va trebui să ne reorientăm.

Deocamdată, nu vă pot spune numele unui alt stadion, pentru că încă sperăm ca lucrurile să se rezolve la Dinamo.

Acolo vedem un proprietar pe tribună, un altul pe pista de atletism, mai vedem că altcineva demonstrează că a investit o sumă foarte mare, dar care nu se vede şi aşa mai departe", a declarat Răzvan Burleanu, conform TV Digi Sport.

  • Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf ar urma să fie modernizate în vederea Europeanului din 2020, lucrările urmând să înceapă anul acesta.
  • În cazul în care situația complexului din "Ștefan cel Mare" nu se va rezolva, alternativele pentru cel de-al patrulea stadion necesar organizării EURO 2020 ar fi stadionul "Cotroceni" sau cel din Regie.
  • România urmează să găzduiască patru meciuri în cadrul Campionatului European din 2020. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
zecs93
zecs93  •  28 Februarie 2017, 03:34

hai ca e tare :)))) noi vom fi singuri prosti din capitala care nu vom avea stadion, bine ca se face la periferie in ghencea *** si nu se face in centru bucurestiului !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creve
creve  •  27 Februarie 2017, 18:46

Mi se pare o prostie să vrea statul să îți modernizeze stadionul și tu să nu vrei. Numai la români se poate asta...

catalynn
catalynn  •  27 Februarie 2017, 18:17
Postat de juliusmad pe 27 Februarie 2017, 17:54

:))) copy/paste loveste din nou

04,13 forumului roja/julius, a intrat a scapat iar in lucerna dinamovista :-)))) Mai bine ne-ai mai povesti cum a fost la mitingul de Sambata! :-))))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează