FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Burleanu se ceartă cu toată lumea: "LPF a pus-o pe butuci, au gândit-o foarte inteligent" + Îi răspunde ironic lui Justin Ștefan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 21:51

Răzvan Burleanu, președintele FRF, susține că desființarea Cupei Ligii nu a fost influențată de FRF și dă vina pe LPF pentru dispariția acestei competiții.

"Cupa Ligii nu a murit la influenţa FRF, e un proiect eşuat al LPF şi gata. A fost gândit la fel de inteligent ca o finală între câştigătoarea Cupei Ligii şi câştigătoarea Cupei României. LPF a creat Cupa Ligii, şi nu FRF, şi este organismul care a pus-o pe butuci", a declarat Burleanu într-o conferinţă de presă. 

Președintele FRF i-a răspuns și lui Justin Ștefan, secretarul general al LPF, care a spus că centrele de excelență nu au Certificatul de Identitate Sportivă din partea MTS.

"Centrele de excelenţă nu fac concurenţă decât pustiului la nivelul de copii şi juniori. FRF investeşte în aceşti copii şi nu are niciun câştig financiar din acest proiect. Avem un număr extrem de mare de copii care s-ar pierde dacă nu ar fi aceste centre.

Ne interesează aceste centre şi vă asigurăm că vom găsi formula juridică pentru ca aceste centre să nu mai fie atacate. Am văzut că Liga doreşte să desfiinţeze şi ceea ce nu a construit. Că de construit a construit Cupa Ligii. Pentru fiecare dintre cele patru centre cheltuim 100.000 de euro pe an", a adăugat Burleanu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  27 Mai 2017, 11:16
Postat de ion2010 pe 27 Mai 2017, 00:19

Daca Centrele de Excelenta sunt legale, de ce le retrageti din semifinalele Ligii Elitelor si din Cupa Romaniei? De ce nu ne zici, băi ochelarică, despre impresarii de la Oradea care au in custodie jucatorii de la Centrele de Excelenta. N-aveti nici un castig financiar???? Ne crezi mai prosti ca tine? Burlene, esti de cea mai joasa speță, coloana ta vertebrala este franjuri, băi Munchausen mitoman care esti tu.

ZI DE ZI SE ADUNA ""PROBE""ALE FURACIUNILOR LUI BURLICA""!!!II VA FI GREU LA ""RACOARE""!!!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  27 Mai 2017, 11:14
Postat de Andronic Popovici pe 27 Mai 2017, 11:09

Burlanu asta va sfarsi ca Ponta ,ca si asa sunt ei amici ,cu replica-n gura sa o inchida la toata lumea . Doamne in ce tara traim

VA INSELATI!!BURLEANU VA SFARSI LA ...MITITICA!!!!DEJA DNA-ul LUCREAZA LA DOSARUL LUI SI SE PARE CA ESTE GREU ,F.GRAU!!!!!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  27 Mai 2017, 11:12

ACEST ""***""zis si ...CIURLI-BURLI""pus de PONTA SI PSD IN FRUNTEA LPF AS TREBUI DAT AFARA DE URGENTA!!!CEL MAI GRAV ESTE PENTRU PSD CARE DACA IL MAI TIN MULT LA FRF VOR PIERDE F> MULTE PROCENTE LA ALEGERI!!!DIN CATE STIU DOUA PARTIDE DEJA AU IN OLAN CA IN CAMPANIE SA ATACE PSD-ul CU ...SUSTINEREA LUI BURLEANU!!!SI II VA COSTA PE CEI DE LA PSD!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează