FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Burleanu vrea Rapidul în Liga 1: "Avem nevoie de această echipă în fotbalul românesc"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 21:34

FC Voluntari vrea să fuzioneze cu Rapid și să readucă formația giuleșteană în Liga 1, lucru care ar fi și pe placul FRF.

Răzvan Burleanu, președintele Federației, spune că nu ar interzice o fuziune între Rapid și FC Voluntari și chiar cere revenirea giuleștenilor în prim-planul fotbalului românesc.

"Indiferent de fuziuni, avem nevoie de Rapid în fotbalul românesc. O echipă de tradiție trebuie susținută de foarte mulți suporteri", a spus Răzvan Burleanu, conform Protv.

"Dacă reușește să preia palmaresul Rapidului și emblema Rapidului, da, e foarte bine. Lumea s-ar întoarce către fotbal. Sunt foarte mulți rapidiști"
Răzvan Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
nicktns
nicktns  •  15 Iulie 2017, 15:22
Postat de digei pe 02 Iulie 2017, 22:52

Abia devenise atmosfera mai salubra in Liga I !!! Reincepe mahalaua.

La cate meciuri din liga I ai fost in ultimul an? Care este diferenta dintre Liga I si circ?(Liga I = circ in aer liber de cativa ani buni, caci vi la meci ca la circ si vezi clovni care nu stiu: sa preaia o minge, sa dea in minge si mai imita parlamentul "dorm pe teren")

vladutz13
vladutz13  •  03 Iulie 2017, 09:30

Da, e nevoie de Rapid in Liga 1, dar nu cu orice pret!!! O fuziune cu Voluntariul ar face-o sa nu mai fie echipa de traditie.... nici nu stiu ce ar deveni de fapt.

borat101
borat101  •  03 Iulie 2017, 07:54

Burleanule mai bine zi de ce nu se lasa Investitori/Businessmani adevarati in Fotbalul Romanesc, stii oameni cu potential imens care vor TRASPARENTA si nu hotii de balaceanca a la familia becali si altii care inca mai au maruntis de a spala bani, si cu cluburi false in acte, palmares, culori etc....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează