FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Busuladzici îl atacă pe Contra: "M-a determinat să plec de la Dinamo"

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 09:00

Busuladzici a trimis săgeți către antrenorul dinamovist: ”Rezultatele vor arăta dacă a avut dreptate în alegerile pe care le-a făcut”.

Azer Busuladzici s-a despărțit săptămâna trecută de Dinamo, semnând între timp cu Atromitos Atena, și-a ținut să facă precizări privind plecarea sa din Ștefan cel Mare printr-un comunicat pe care Gazeta Sporturilor îl publică. Bosniacul de 25 de ani a trimis săgeți către Cosmin Contra, despre care a spus că nu l-a plăcut și i-a influențat divorțul de "haită".

61 de minutea jucat în medie Busuladzici în cele 4 meciuri din actualul sezon

"Timpul petrecut la Dinamo a fost bun, în special sezonul trecut, când am fost titular aproape meci de meci. Am format cu toții o echipă bună, iar în afara terenului socializam amical, de aceea îmi voi aminti mereu acest timp în România ca fiind unul remarcabil în cariera mea.

Nu am comentarii privindu-l pe antrenor sau alegerile sale în echipă și schimbările jucătorilor. Am simțit că nu m-a plăcut și m-a determinat să iau decizia de a părăsi Dinamo. Doar rezultatele vor arăta dacă a avut dreptate în alegerile pe care le-a făcut. În ceea ce privește legătura mea cu fanii, tot ceea ce pot spune este că au făcut fiecare meci să fie special și a fost extraordinar să joc pentru ei. Am citit comentariile lor pe social-media și apreciez toată susținerea și dragostea lor", a comentat închizătorul care a avut 4 apariții în startul sezonului. 

39 de meciuria bifat Azer ediția trecută pentru Dinamo. A avut 3 assist-uri

 "Agentul lui Busuladzici a venit cu o ofertă, jucătorul mi-a zis și el că vrea să plece. Cine nu mai dorește să rămână și să facă performanță poate pleca. Aici rămân doar cei care vor performanță"
Cosmin Contra, săptămâna trecută

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  23 August 2017, 16:36

STAI LINISTIT CA TOTI CEI CARE INTELEG SPORTUL ASTA AU VAZUT CA CONTRA IL VROIA DOAR PE ALBIN .....!!!!!!! PLECAREA LUI NISTOR SI BUSULADZICI ESTE IREPARABILA ....!!!!! CINE SA JOACE INCHIZATOR ....??????????? ANTON ???? MAHLANGU ...?????? HAI SA FIM SOBBRI ....!!!!! L-AR PUTEA INCERCA PE ST FILIP ....!!!!! IN REST SOLOMAO SI NASCIMENTO SUNT DOAR FOTBALISTI DE PLAJA ....!!!! RIVALDINIHO DOAR PARODIE DE FOTBALIST .....!!!! PE LANGA CONTRA CARE ARE CEA MAI MARE PARTE DIN VINA ATAT MUTU CAT SI DANCIU SUNT LA FEL DE VINOVATI PENTRU TOT CE S-A INTAMPLAT IN VARA LA DINAMO ...!!!! LUATI VA DE MANA SI PLECATI CU TOTII ....!!!!! NISTE IRESPONSABILI ....!!!

109097349745292
Cici Demedici  •  23 August 2017, 13:24

ceea ce se intimpla la dinamo este cam peste tot. becali are sansa unor bani facuti cum i-a facut si sustinere de la multi inclusiv de la fatuca firea ce a fost cununata parca de becali. totul se reduce la lupta la divizare la ura . tiriac nu a facut nimic sa salveze dinamo si este pacat. o putea face usor. badea si toata haita lui este plina de foste securi el insusi casatorit cu fata lui ioan teleaga dinca la fel ca si popovicioiu. au divizat la fel ca si steaua. pentru ce? ca sa ajungi sa joci in liga a patra? dinamo doi nici nu are echipa fizica. vor sa motiveze ceea ce au si au nevoie de carne de tun pentru afacerilr lor? in loc sa se uneasca sa faca un club puternic sa faca pace si sa ii dea drumul la investitii au ales exact ceea ce a facut romania sa cada sa fie ingenunchiata. ambitii si tradari. este umilitor. jucatorii sint niste animale puse sa joace pe bani putini si adusi cum sint adusi ca mai apoi sa iti bati joc de ei . cred ca mutu este piedica numarul unu. cred ca acest "golan" ar trebui sa plece. l-a lucrat pe andone la greu. da andone nu trebuia sa accepte dinamo dar are in singe aceasta echipa si a dorit sa ajute. acum se trag sforile ca acest contra sa devina antrenor de nationala si mutu antrenor la dinamo unde nu va face nimic. nu are comunicare si nici prestanta unui antrenor ... *** reshapata si nimic mai mult. daca nu se aduna rindurile ii vad rau. asa ca ... nemet a plecat ca are treaba si se pare ca isi cauta plecarea pentru

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sdoru
sdoru  •  23 August 2017, 11:12

Pacat ca a plecat!!!Busuladzici este cu doua clase peste Anton!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează