FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO 0-5

"Cîinii" au făcut SHOW la Piatra Neamţ » Ceahlăul - Dinamo 0-5

Dinamoviştii au făcut spectacol la Piatra Neamţ +14   FOTO
Dinamoviştii au făcut spectacol la Piatra Neamţ

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 22:09

Dinamo a învins cu 5-0 Ceahlăul în ultimul meci al etapei a 10-a şi s-a distanţat la 10 puncte de Steaua. Pentru "cîini" au marcat Niculae(3, 32, 80), Alexe(38) şi Dănciulescu(42). Vezi mai jos faze video de la meci!

Marius Niculae a deschis scorul în minutul 5 cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Cătălin Munteanu. "Săgeată" a fost foarte aproape de a realiza "dubla" 6 minute mai tîrziu. Servit de acelaşi Munteanu, Niculae nimereşte bara cu o lovitură de cap. Cazan a trecut pe lângă egalare cu o lovitura de cap (20). Şutul lui Niculae a trecut aproape de vinclu (21). Atacantul dinamovist a marcat al doilea gol în minutul 32 printr-un şut la colţul scurt.

Dinamo s-a desprins prin golul reuşit de Marius Alexe (38), care a profitat de ciocnirea dintre Nohai şi Jovici. Cătălin Munteanu a reuşit al treilea assist, i-a centrat lui Dănciulescu pentru golul cu numărul 4 al "cîinilor"(42).

Jovici a boxat mingea deviată cu capul de Niculae (57), iar Gafiţa ratează o ocazie pentru Ceahlăul trimiţînd din alunecare pe lîngă poartă (65). Şutul lui C. Munteanu din interiorul careului a trecut pe lîngă poarta lui Jovici (73). Niculae a realizat hattrick-ul din penalty-ul pe care tot el l-a obţinut (80).

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului

Vezi mai jos o galerie foto de la Ceahlăul - Dinamo

Ceahlăul: Jovici - Nohai, Forminte, L. Cazan, Barna -  Stana, Monroy, V. Achim, M. Constantinescu - Lucas Garcia, Chiacu
Rezerve: Villadsen, Cebotaru, Omerbegovici, Gafiţa, Onciu, A. Marc, Ţepeş, Bădescu
Antrenor: Costel Enache

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - L. Rus, Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae
Rezerve: Curcă, D. Stoica, Pătraşcu, Scarlatache, R. Stănescu, Bakaj, Ţucudean
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbtiru: Alexandru Tudor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (440)
cauciuc
cauciuc  •  18 Octombrie 2011, 11:39
Postat de redmaniac pe 18 Octombrie 2011, 09:54

Si inca ceva care nu mai mai surprinde. Dinamo a marcat cinci goluri, dar ce ne prezinta GSP-istii in inregistrarea video? O singura faza, cu o ratare a Ceahlaului... Si se mai supara ziaricii cand sunt numiti slugile ciobanului....

taci ca ati facut blat aseara se stie sa moara mama

redmaniac
redmaniac  •  18 Octombrie 2011, 09:54

Si inca ceva care nu mai mai surprinde. Dinamo a marcat cinci goluri, dar ce ne prezinta GSP-istii in inregistrarea video? O singura faza, cu o ratare a Ceahlaului... Si se mai supara ziaricii cand sunt numiti slugile ciobanului....

redmaniac
redmaniac  •  18 Octombrie 2011, 09:54
Postat de forumeer pe 17 Octombrie 2011, 20:53

Bine-cunoscutele blaturi intre cele 2 echipe! Ceahlaul n-a mai batut de 40 de ani, logic! Ce diferenta intre cum a jucat Ceahlaul cu rapid si cum a "jucat" cu dinamo.... Cooperativa n-a murit!

Bai baiatule, tu ai uitat cum i-a furat Steaua campionatul in 2005 lui Dinamo? Cu blat ordinar in ultima etapa cu Timisoara lui Olaroiu, in ghena? Lucru recunoscut chiar de Marian Iancu. Nu va e rusine sa vorbiti VOI de Dinamo? Lasati pe altii, nu voi, echipa clanului CEAUSESCU, care furati cupe sau jucatori ca asa vroia Printisorul. Niste spurkaciuni!

Vezi toate comentariile (440)
Comentează