FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Deși are cifre mai bune decît Gâlcă și a adus ultimele două titluri în Ghencea, Reghe nu mai e dorit de fani!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 12:57

 Steaua lui Costel Gâlcă e de nerecunoscut în 2015. Chiar dacă s-a calificat în finalele ambelor cupe, campioana României se tîrăște în Liga 1, unde mai are doar un punct din avansul de zece stabilit la finalul turului. Se discută tot mai mult despre o revenire a lui Laurențiu Reghecampf în Ghencea, iar pe GSP.ro fanii și-au exprimat părerea.

13:00

UPDATE:  Fanii Stelei și-au exprimat opinia în legătură cu viitorul băncii tehnice a roș-albaștrilor, într-un sondaj GSP.RO.

Peste 35.000 de cititori au răspuns la întrebarea "Ar trebui să revină Reghecampf la Steaua?"

Dintre aceștia, aproape 20.000 de oameni, 56% dintre votanți, au declarat că nu vor ca Laurențiu Reghecampf să revină la Steaua.

Doar 5.500 de fani, 16%, vor ca fostul antrenor să revină din vară la Steaua.

9.900 de cititori, 28%, și-ar dori ca Reghe să preia acum banca Stelei.

Știrea inițială:

Fără Lukasz Szukala, Lucian Sînmărtean și Claudiu Keșeru, ”roș-albaștrii” și-au pierdut siguranța, luciditatea și eficacitatea. Titlul care părea acontat în decembrie le-ar putea scăpa printre degete chiar pe ultima sută de metri, după ce ASA Tg. Mureș, nou-promovată, a ajuns la un punct distanță.

Peste Reghe în tur, dezastru în 2015

Gâlcă riscă să își piardă postul în aceste ultime etape chiar în dauna celui pe care l-a înlocuit. Dacă după prima parte a sezonului reușise să adune 43 de puncte, mai multe decît reușise Reghecampf în ambele sezoane la Steaua, echipa lui Gâlcă s-a stins în noul an.

Campioana a mai adunat doar 14 puncte în 10 etape, fiind abia pe locul 7 în acest an în Liga 1. Asta în timp ce Reghecampf strînsese 24, respectiv 23 de puncte în sezoanele precedente.

Gâlcă vs. Reghe pînă în etapa 27

Costel Gâlcă

Pleacă în vară

Șansele ca Gâlcă să continue și după finalul sezonului sînt aproape nule, chiar dacă va izbuti să cîștige toate cele trei trofee interne. Jocul echipei continuă să scîrțîie, iar Gigi Becali nu i-a iertat nici acum ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor.

Se decide la derby

Soarta lui Gâlcă va fi stabilită la mijlocul săptămînii viitoare, la meciul direct cu ASA, cînd Steaua ar trebui să ia o opțiune serioasă pentru cîștigarea titlului. În cazul unui nou eșec, venirea lui Laurențiu Reghecampf, tehnicianul care urmează să-l înlocuiască în vară, ar putea fi urgentată.

13 puncteavea Steaua avans față de ASA la finalul turului

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
cracker
cracker  •  22 Aprilie 2015, 01:20

La sondaj a votat Valiza *** cu toate cele 500 de clone, aviara de C!iortega cu toti cei 1000 de puradei astia sunt fanii, pupa in dos Steaua toata ziua, astia si-ar taia vena daca s-ar desfinta Steaua lor cea de toate zilele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

montrealez
montrealez  •  21 Aprilie 2015, 20:38

Cum poti spune ca "Fanii Stelei" cand defapt voi ati facut sondaj si a raspuns cine a vrut. Chiar voi ati declarat ca "35.000 de cititori" au votat. Trebuia sa declarati ca cititorii GSP nu-l vor pe Reghe, nu fanii Stelei. Cum ati ajuns voi la concluzia ca cei 35.000 de votanti sunt fani stelisti? Rusinos articol. Influentati opnia publica cu minciuni.

adriann_
adriann_  •  21 Aprilie 2015, 20:17
Postat de mihaix pe 21 Aprilie 2015, 20:04

nu e vorba de batut la titlu, nu cred ca ai inteles la ce ma refeream. Si nu trebuie sa te superi, am vrut doar sa inteleaga si jurnalistul care a titrat ca Reghecampf nu mai este dorit de fani faptul ca la sondaj puteau participa si suporterii altei echipe. Ia-le mai usor ;)

Tare ma tem ca nu ai inteles foarte bine ce ai scris ;) Cand zici ca e posibil sa fi votat rapidisti contra lui Reghecampf pentru ca se tem de el , inseamna ca pornesti de la premiza ca in sezonul viitor Rapidul si Steaua vor lupta pentru aceleasi obiective. Ceea ce e absurd, intrucat drepturile TV pe care le va lua Rapidul sezonul urmator vor fi relativ mici (orice ar face Bergodi nu putem termina peste locul 10, asta e clar) iar Moraru nu cred ca va face transferuri costisitoare din propriul buzunar. Lucrurile stateau altfel daca Rapidul mai avea de jucat cu Steaua sezonul asta. Eu zic sa incerci sa scrii mai logic, altfel risti sa fii pe post de caine lup: are privirea inteligenta dar nu se poate exprima =))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează