FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cad pe capete » Steaua s-a lovit de încă un refuz şi ratează unul dintre cele mai importante transferuri

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 10:14

În această iarnă, Steaua anunţa transferuri importante, dar pînă acum, roş-albaştrii i-au adus doar pe Mihai Pintilii şi Alex Bourceanu.

Steaua îl avea pe lista de transferuri pe fundaşul celor de la FC Botoşani, Michael Ngadeu, pentru a întări centrul defensivei, dar acesta nu va ajunge acum la formaţia roş-albastră. 

Preşedintele moldovenilor, Cornel Şfaiţer, a declarat că jucătorul camerunez nu va pleca la Steaua în această iarnă. 

"Am luat decizia ca Ngadeu să rămînă la FC Botoşani acum. Eu l-am sunat pe domnul Valeriu Argăseală şi i-am spus că putem discuta doar din vară" Cornel Şfaiţer la DolceSport

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat, Steaua era dispusă să ofere 300.000 de euro pentru fundaşul de 25 de ani. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, îl doreşte pe Ngadeu la echipă, pentru a face cuplu cu Fernando Varela.

Camerunezul Ngadeu joacă la FC Botoşani din 2014, iar din acest sezon a evoluat în nouă partide.

550.000 €este cota lui Ngadeu, potrivit  transfermarkt.de

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat că este interesat de patru jucători de la Astra, Budescu, Alibec, De Amorim şi Enache, de patru jucători de la CSU Craiova, Ivan, Bancu, Mateiu şi Vătăjelu, şi de Ciprian Marica, dar negocierile pentru aceşti jucători sînt impas şi sînt şanse mici să se realizeze.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
zizu
zizu  •  11 Ianuarie 2016, 17:29

dar cuuummm? fcsb nu se refuza...:)

nasolul_de_pipera
nasolul_de_pipera  •  11 Ianuarie 2016, 14:52
Postat de nebraska pe 11 Ianuarie 2016, 14:48

Nu te mai saturi sa debitezi tamp3nii...n-ai altceva mai bun de facut?

Promisese *** (după ușă)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nasolul_de_pipera
nasolul_de_pipera  •  11 Ianuarie 2016, 14:49
Postat de khal_37 pe 11 Ianuarie 2016, 14:44

Logica te recunosc...e chiar de fer! Mai repet o data pentru moimute...jucatorii in primul rand nu vor accepta niciodata sa vina la Steaua datorita antrenamentelor extrem de dure si intense ale lui Neubert!!! Astia la ascffca giurgiu joaca leapsa si barbut cu sumudica cu tigara in gura iar seara ies la restaurant unde baga lejer gratare si sticle de vin...la Steaua au vazut ce a patit Tamas si Iancu, regulile sun reguli, cine nu le respecta e out!!! Putorile astea doua de asta refuza Steaua sa stii si tu trol semiactiv.

Khalule, mănânci ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează