FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Cade "capul" lui Duru? » Sandu a spus că-l demite dacă U Cluj primeşte licenţa la TAS

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 iulie 2013 16:43

Universitatea Cluj a primit astăzi vestea cea mare din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv, urmînd ca în sezonul următor să evolueze tot în Liga 1.

După această decizie, Viorel Duru pare să aibă cele mai mari probleme. El a fost cel care a decis ca Universitatea să nu primească licenţa pentru sezonul următor de Liga 1, înainte ca Universitatea să apeleze la TAS.

Mircea Sandu spunea imediat după ce U Cluj a mers la TAS că Viorel Duru va fi demis dacă verdictul este favorabil ardelenilor: "Sînt de acord că domnul Duru este un tip dur şi chiar că uneori îşi depăşeşte atribuţiile.

Trebuie să îi atrag atenţia şi voi avea în acest sens o discuţie cu dînsul, iar dacă Universitatea Cluj va avea cîştig de cauză la TAS, acest lucru va reprezenta şi încetarea raporturilor de muncă dintre FRF şi domnul Duru", a declarat Mircea Sandu la sfîrşitul lunii mai.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
cfrclujole
cfrclujole  •  19 Iulie 2013, 12:07

N-ai sa vezi!

thumbzilla..
thumbzilla..  •  09 Iulie 2013, 01:03
Postat de puiufl pe 06 Iulie 2013, 09:56

trebuia sa ajunga la puscarie dupa episodul "POLI" ! an de an face "greseli" de genul asta,si totusi nu se autosesizeaza parchetul

Asa-i.Cu Poli,acest nenorocit a comis o mare magarie.Pacat de echipa aia.

bibiloiu
bibiloiu  •  06 Iulie 2013, 14:08

SANDU NU-L VA DA AFARA DECAT LA INITIATIVA ALTORA . Toti mafiotii astia din federatie sunt intersantajabili pentru ca stiu multe unii de ceilalti

Vezi toate comentariile (61)
Comentează