FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cade transferul atacantului dorit de Becali? "Păi ce face Steaua? Deocamdată, rămâne la noi"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 08:56

Deși l-a transferat pe Denis Alibec, Steaua insistă pentru Gnohere, atacantul francez al lui Dinamo.

Cu toate acestea, Ioan Andone nu crede că transferul se va mai face pentru că Steaua ar avea doi atacanți de același profil.

"Păi nu l-a luat pe Alibec? Ce face Steaua? Ia doi stângaci în atac? Nu cred că se va întâmpla asta. Deocamdată, Gnohere rămâne la noi", a spus Andone la conferința de presă.

Gigi Becali a lăsat ieri să se înțeleagă că îl va transfera pe Gnohere.

"L-am luat pe Alibec și mai vreau un atacant. Dar nu e corect să vorbesc despre el. Că nu e încă în ultimele 6 luni de contract și nu vreau să mai iasă ceartă", a declarat Becali la TV Sport Ro.

Gnohere, 29 de ani, a venit la Dinamo în 2015, iar în vară îi expiră contractul cu formația alb-roșie. Atacantul a marcat 5 goluri în acest sezon, în 15 meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
geo.b.
geo.b.  •  21 Noiembrie 2016, 15:55

"L-am luat pe Alibec și mai vreau un atacant. Dar nu e corect să vorbesc despre el. Că nu e încă în ultimele 6 luni de contract și nu vreau să mai iasă ceartă", a declarat Becali la TV Sport Ro. Da,dar de asta vara vorbeste de transferul lui Gnohere la Steaua si de ofertele care i lea facut acestuia.Imi inchipui ce sa-ar fi intamplat daca era invers,Negoita si cu Andone sa-i fi facut oferte la un jucator important de al lor.Vuiau televiziunile si presa si ar fi ajuns sesizarile si la UEFA,nu numai la LPF si FRF.

florinch
florinch  •  21 Noiembrie 2016, 11:13

Becali nu face altceva decat sa bage bata, de cioban, prin gard afirmand, din nou, ca vrea sa-l ia pe Gnohere. El stie ca se apropie confruntarile cu Dinamo si vrea sa-l bulverseze din nou pe francez. Daca Bizonul este atat de fraier incat sa "puna botul" la ce spune Becali, este treaba lui. Se va convinge, in vara, ca Becali si-a batut joc de el. Daca si acum o va lua razna,demonstrand ca are un psihic labil, Andone nu are altceva de facut decat sa-l trimita in Liga a III-a pana la sfarsitul contractului.

valentinn10
valentinn10  •  21 Noiembrie 2016, 11:07
Postat de gigi_becali_4 pe 21 Noiembrie 2016, 10:15

Domnul Negoita este om bun si are multi bani si a demonstrat asta inclusiv faptic . O sa faca investitii mari si la anul si o sa avem garantat locul 7, ca si in ultimii 10 ani, si noua ne place asa si este bine ! Am avut si vom avea mereu cea mai tare coregrafie ! Hei ! Hei !

Blatiada ? , da , vezi meciurile mimamu -astra, si nici macar nu trebuie sa fii mare expert in fotbal , jafule , *** ochii ca nu cumva *** , caine rapciugos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează