FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cade transferul unui jucător dorit de Becali! A fost la Palat și a negociat, iar Gigi anunță: "Nu-l mai luăm" » Ce l-a enervat pe patronul FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 21:44

Anatole Abang are șanse minime de a mai semna cu FCSB după discuția pe care ar fi avut-o cu Gigi Becali chiar la Palat.

Atacantul de 21 de ani l-a supărat pe Gigi Becali după ce a refuzat oferta care i s-a făcut. I s-a oferit un contract pe 3 ani, cu un salariu care creștea progresiv: 10.000 de euro în primul an, 12.000 în al doilea și 14.000 în ultimul an, anunță Fanatik.

"Nu cred că îl mai luăm! Au pretenții foarte mari și el, și alții. Cu Astra ajung eu la un acord, nu acolo e problema, dar el are pretenții mari. Eu o dată dacă zic «nu», «nu» rămâne! Dacă mă răzgândesc, așa rămâne.

Nu am închis-o definitiv, dar nu mă mai interesează așa tare. Păi, dacă tu ai 5.300 de euro la Astra și eu îți dau 10 mii, 15 mii și tu vrei mai mult... Vrea și bani la semnătură. Am început să râd când am auzit!

Nu sunt supărat pe el, fiecare cere cât consideră, dar el vrea prea mult. Am glumit cu el, băiatul poate să vrea oricât. I-am zis că are numărul lui MM Stoica și, dacă se decide să accepte ce îi dăm, îl iau”, a spus Becali conform sursei citate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
sooos1ck
sooos1ck  •  25 Mai 2018, 18:10
Postat de Sandu Stan pe 25 Mai 2018, 10:19

Alo....Gsp-ule...campioana Romaniei la fotbal este CFR,iar voi ii dati intr-una cu Becali si Fcsb!!!Mai schimbati si voi stirile ca ne-am cam saturat!

Pai tu ce cauti pe stirile cu Steaua? Eu unul citesc doar despre Steaua, nu ma intereseaza altceva; Avand in vedere ca articolele cu Steaua sunt cele mai accesate, e normal sa apara mai multe articole cu Steaua!

2053838401526407
Sandu Stan  •  25 Mai 2018, 10:19

Alo....Gsp-ule...campioana Romaniei la fotbal este CFR,iar voi ii dati intr-una cu Becali si Fcsb!!!Mai schimbati si voi stirile ca ne-am cam saturat!

ss.lazio
ss.lazio  •  25 Mai 2018, 09:18

Era perfect pt FC FCSB: un infractor la clubul infractorilor.. Ca-n povesti.. Pacat!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează