FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cadu confirmă! Ce șanse sunt să joace în România + Motivul pentru care n-a ajuns la CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 19:17

Fostul fundaș al lui CFR, Ricardo Cadu, negociază revenirea în România, la Rapid. Fundașul de 34 de ani s-a antrenat alături de giuleșteni și speră ca până vineri să se rezolve situația.

"Nu știu dacă voi semna. Vineri se va lua o decizie și voi afla dacă echipa intră în faliment sau nu.

Ei mi-au zis că o să semnez vineri, dacă ajungem la un acord. Nu mi-e frică de faptul că echipa ar putea să aibă probleme.

Am vrut să revin la CFR Cluj, dar lucrurile nu depind de mine. Nu s-a putut. Nu înțeleg ce se întâmplă acolo. Nici nu mai știu cine e patron!

Trebuie să se facă echipă bună la Rapid, pentru că vrem să fim sus. Nu să luăm titlul, pentru că e greu, dar să fim cât mai sus în clasament", a zis Cadu la Digi.

Cadu a rămas liber de contract la finalul acestui sezon, după ce a evoluat la formația Gil Vicente, din a doua ligă portugheză, pentru care a bifat 31 de apariții, șase goluri și două pase decisive.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tegean
tegean  •  30 Iunie 2016, 01:31

Locul lui Cadu e la CFR. Patronul de azi al CFR-ului (care nu-i deschide ușa lui Cadu) se numește Miriuță. În România, locul lui Cadu e la CFR.

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Iunie 2016, 20:44
Postat de Razvan Marcel pe 29 Iunie 2016, 17:24

Calitate slaba,jucatori de mana a doua,turci fac niste transferuri din Franta,Anglia de la cluburi mari.

TurcII au furat tot aurul din Europa.Vreo 1000 de ani.Au alte posibilitati.

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Iunie 2016, 20:35

Cadu este cel mai titrat strain ce a evoluat in Romania.Si cel mai bun care a jucat la CFR!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează