FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CEAHLĂUL 2-0

Ricardo Cadu, pedepsit după meciul cu Ceahlăul » Vasile Miriuţă ia măsuri: "E mîna mea dreaptă, dar n-am ce să-i fac!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 aprilie 2014 11:22

Probleme pentru Ricardo Cadu la finalul meciului cu Ceahlăul. Chiar dacă CFR Cluj s-a impus cu 2-0, Vasile Miriuţă a decis să îl pedepsească pe căpitanul "feroviarilor".În primul minut al prelungirilor la partida de ieri, Cînu l-a faultat în careu pe Negruţ, iar arbitrul a dictat penalty. Cadu a confiscat mingea, însă, la fel ca la meciul cu Corona, a ratat. Deşi era fericit că echipa sa a obţinut prima victorie pe teren propriu cu el pe bancă, Miriuţă a decis să-l pedepsească pe Cadu. "Ricardo este mîna mea dreaptă, liderul din vestiar, dar o să-l cert pentru că a ratat acest penalty şi o să pun pe altcineva să execute de acum înainte", a spus tehnicianul la DigiSport.

Decisiv la trofee
Cadu este un adevărat specialist al loviturilor de pedeapsă. De la venirea în campionatul României, portughezul s-a remarcat şi prin transformarea unor penalty-uri care s-au dovedit a fi decisive! În 2007/08 acesta a punctat de la punctul cu var în ultima etapă, în partida cîştigată de CFR pe terenul rivalei U, golul aducîndu-le "vişiniilor" primul titlu.

Şi al 2-lea titlu a fost decis de un penalty transformat de căpitanul clujenilor, la Craiova, în etapa a 33-a, reuşita sa stabilind scorul final, 3-2 pentru ceferişti. La fel s-a întîmplat şi în 2011/12, an cînd Cadu a punctat de la 11 m în poarta apărată de Bornescu, în rejucarea derby-ului cu rivala din oraş. Atunci a înscris golul de 3-2, gol care a închis tabela şi a dus pentru a 3-a oară titlul în Gruia.

Penalty-urile ratate de Cadu în Liga 1:
2007/08 cu Gloria Buzău
2010/11 cu Gloria Bistriţa
2011/12 cu FC Braşov
2012/13 cu Petrolul şi Vaslui
2013/14 cu Corona şi Ceahlăul

19 goluri din cele 27 marcate de Ricardo Cadu în Liga 1 au fost din penalty

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  20 Aprilie 2014, 20:19

Intr-o lume ideala Cadu ar fi ratat pentru ca n-a fost penalty la Negrut. Cel mai penibil arbitru din liga 1 - bred armpitt tudor, nici el nu stie ce naiba fluiera, atata timp cat o face cu o morga de inalt magistrat de la Haga care citeste sentinta unui condamnat pentru crime impotriva umanitatii. Un fricos care fluiera la alibi, fluiera tot si strica mai toate meciurile la care-i delegat. Mostenirea lui cracanescu, avram et co.

bratia2003
bratia2003  •  20 Aprilie 2014, 20:17

Marele antrenor "piulita". Credeam ca are ceva in capul ala care seamana cu un "castravete". Nu cred ca exista nici un jucator care sa nu fi ratat la viata lui o lovitura de pedeapsa. Acum vine asta sa revolutioneze fotbalul. Mie, imi este perfect "popindicular" daca mai executa sau nu Cadu aceste lovituri.

misucfr
misucfr  •  20 Aprilie 2014, 14:10

Bravo Miriuta, Cadu este o forta , dar mai trebuie schimbat jucatorul care executa 11 metrii !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează