FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Câinii" invadează Clujul! Număr record de bilete » Ce spune Danciu-gol despre ”scandalul rolelor”

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 16:43

Directorul sportiv al roș-albilor, Ionel Dănciulescu, a fost astăzi și-a vândut bilete fanilor pentru deplasarea de la Cluj, de sâmbătă, când Dinamo o va întâlni pe CFR: "Începem de azi mobilizarea generală. Toți "câinii" la Cluj!

Noi avem vreo 5000 de bilete, cererea este foarte mare, o parte din bilete vor fi vândute la stadion la Dinamo, cealaltă parte va fi pusă în vânzare la Cluj Arena, la frații noștri de la "U.

Sperăm să umplem peluza de la stadion și sunt convins că vom face o atmosferă extraordinară și echipa se va ridica la înălțimea suporterilor".

"Avem șansa a treia"

Oficialul dinamovist a vorbit despre finalul încins de campionat: "Noi trebuie să câștigăm. În acest moment suntem echipa cu șansa a treia la câștigarea campionatului pentru că depindem și de rezultatele celor două echipe din fața noastră.

Cu toate astea, noi suntem încrezători, vom lupta până la capăt, important e să câștigăm noi celelalte două meciuri pe care le mai avem de jucat și apoi vom vedea ce va fi la final. Important e ca atmosfera este foarte bună, băieții sunt conectați, au fost euforici după victoria împotriva Stelei dar de astăzi toate gândurile noastre sunt focusate numai pe meciul de la Cluj.

Sunt convins că cei de la CFR nu ne vor aștepta cu un covor roșu, cu flori și așa mai departe, vom avea o partidă foarte dificilă ca de altfel toate pe care le-am avut împotriva lor. Nu e o echipă ușoară".

"Suspendare cu întârziere"

Danciu-gol a precizat că speră în clemența comisiilor abilitate după show-ul galeriei: "Eu sper să nu fim suspendați pentru că până la urmă rolele au fost aprobate de cei de la Ligă, de oamenii care au participat la ședința tehnică înainte de meci, e adevărat că unele au ajuns și unde nu trebuiau să ajungă, ne cerem scuze pentru lucrul acesta. Sunt lucruri care se întâmplă într-o partidă de fotbal.

Și cei de la Steaua au pățit lucrul aceasta și Penedo de la noi a pățit cam același lucru. E regretabil și sperăm să nu se mai întâmple de acum înainte. Dacă va fi o suspendare, să fie pentru sezonul următor. Dar eu spun că nu ar trebui. Pentru că am avut acceptul lor, Pompieri, ISU, Jandarmerie, Ligă".


*Mesajul lui Dănciulescu pentru doardinamo.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Mai 2017, 11:20

"Fratii nostri de la U".... sunt mai degraba cei ai lui Steaua. Oricum oricine poate sa-si cumpere bilet de la casa de bilete. Uimitor cum Danciulescu incearca sa dezbine spectatorii clujeni. Acei" frati" sunt de fapt o mana ....

cainelup
cainelup  •  04 Mai 2017, 10:22

Ia uite la cati astrahani le tremura spasmodic turul pantalonilor, de au inceput iar sa dea vina pe arbitri ! Tipic oieresc : cum pierd, cum "i-a furat albitru". Ptiu, *** mai sunteti, nu numai ca va da sangele pe nas cand pierdeti, mai sunteti si nesimtiti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1226707437448253
Bobe Marius  •  04 Mai 2017, 08:27

Cat de penibil este corbu! El chiar nu vede ca la fcd 1948 il tine *** de mila? La toate emisiunile la care participa nu poate raspunde la intrebari pentru ca nu are acces la discutii si decizii, si el isi da doar cu parerea! Si acum el considera ca suporterii catzeilor nu au facut nimic gresit, dar au avut noroc ca Boldrin nu a ramas intins pe jos! Daca Boldrin nu se ridica ce faceau? Pierdeau meciul si strigau ca ii fura arbitrii si Steaua! Au mai intrat si pe teren si vor teren fara pista! Pai merita sa ai teren si sa joci fara spectatori, pentru ca asta se va intampla cu asemenea elemente! Vor fi sanctionati la fiecare meci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează