FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:15, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

"Câinii" invadează Gruia » Dinamo va avea galerie cu CFR: suporterii se implică în lupta pentru titlu

Danciu-gol cheamă dinamoviștii la Cluj, pentru duelul cu CFR // Foto: Eduard Apostol
Danciu-gol cheamă dinamoviștii la Cluj, pentru duelul cu CFR // Foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2017 00:00

Dinamoviștii au 2.000 de bilete pentru meciul de la Cluj, în baza protocolului, dar suporterii ”câinilor” spun că vor fi 5.000 în tribune.

Dinamo continuă sâmbătă, contra celor de la CFR, lupta pentru preliminariile Champions League și chiar pentru titlu.

"Avem cumpărate 5.000 de tichete pentru meci. Se vând în Ștefan cel Mare și la Cluj Arena, ne vor da o mână de ajutor «frații» de la U Cluj", a anunțat Ionel Dănciulescu, informațiile lui fiind oferite de fanii clubului.

Suporterii au achiziționat tichete în mai multe zone ale arenei, cei de la CFR Cluj nu le-au mai restricționat accesul precum în trecut, când s-a ajuns și la procese în civil!

Ardelenii îi lasă

"Noi le dăm 2.000 de bilete în baza protocolului în zona de jos a peluzei I, acolo pot intra chiar 3.000 de oameni. Dacă și-au mai cumpărat tichete în alte zone ale stadionului, nu-i vom împiedica să vină. Sperăm să fie fair-play. Ne bucură să fie stadionul plin și să fie spectacol", a declarat ieri Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, pentru Gazetă.

Arena din Gruia are acum o capacitate de 19.000 de locuri. "Aștept o atmosferă extraordinară făcută de suporteri. Băieții sunt conectați, toate gândurile noastre sunt focusate spre meciul de la Cluj. Sunt convins că nu ne vor aștepta acolo cu un covor roșu", a mai spus Dănciulescu.

"Avem șansa a treia"

Oficialul dinamovist a vorbit și despre finalul încins de campionat: "Noi trebuie să câștigăm. În acest moment suntem echipa cu șansa a treia la câștigarea campionatului pentru că depindem și de rezultatele celor două din fața noastră. Cu toate astea, noi suntem încrezători, vom lupta până la capăt. Important e să câștigăm noi cele două meciuri pe care le mai avem de disputat și apoi vom vedea ce va fi la final".

"Eu sper să nu fim suspendați pentru ce s-a întâmplat la partida cu FCSB. Până la urmă, rolele au fost aprobate de cei de la Ligă. E adevărat că unele au ajuns și unde nu trebuia să ajungă, ne cerem scuze pentru lucrul acesta"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

85 de leicostă transportul cu autocarul pe distanța București-Cluj

20 de leicostă un tichet de meci la partida de sâmbătă seara

Alte știri despre Dinamo:

Mister "Un gol mai mult ca adversarul"

Adept al școlii spaniole, Contra bate italienește ca antrenor al "câinilor". Dinamo a strâns 7 victorii în campionat de când a fost preluată de "Guriță", iar 5 dintre ele sunt la o diferență de un gol, dintre care 4 cu același scor, 2-1.

FCSB, Astra, Viitorul și CSU Craiova au fost învinse astfel. Singura înfrângere, cu FCSB, e tot la limită, 1-2. Iar alte două victorii sunt înregistrate la două goluri diferență, cu CFR și cu Pandurii, ambele 2-0.

Pot rata ultima etapă

Patru dintre titularii incontestabili ai roș-albilor sunt la un singur cartonaș galben de suspendare. Romera, Filip, Hanca și Nedelcearu sunt cei 4 care ar putea pierde confruntarea cu trupa lui Șumudică în cazul unui avertisment în Gruia.

Într-un clasament fair-play pe etapele din play-off întocmit de LPF, Dinamo e pe primul loc, primind cele mai puține "galbene" dintre cele 6 competitoare. Un singur cartonaș roșu a încasat Dinamo în 8 etape de play-off, Azer Busuladzici în meciul cu FCSB (1-2).

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează