FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Câinii” sunt pe 2 » Trupa lui Vasile Miriuță e cea mai în formă din România, după CFR!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 09:00

Vasile Miriuță a fost aspru criticat de lumea fotbalului pentru parcursul lui Dinamo din momentul în care antrenorul băimărean a preluat echipa de la Cosmin Contra, lăsată de "Guriță" pe locul 7.

"Tati" nu a reușit să urce vreo poziție până acum, dar în clasamentul formei de moment "câinii" stau bine. Mai exact, în ultimele cinci partide, bucureștenii au câștigat de patru ori, doar meciul cu liderul CFR fiind pierdut, 0-2, în Ștefan cel Mare. Singurii mai buni sunt chiar clujenii, care au victorii pe linie.

Un alt semn că formația roș-albă e pe un trend ascendent este rezolvarea problemelor din apărare. În multe rânduri șubredă, defensiva a încasat doar trei goluri în ultimele cinci partide și e a doua cea mai bună în acest clasament, tot după CFR, care nu are nici măcar un singur gol primit!

Contactat de Gazetă, Miriuță a spus că se aștepta ca elevii săi să-și revină: "Când toată lumea era împotriva mea nu am zis nimic, dar știam că vom redresa lucrurile. Știu ce pot eu și știu ce pot jucătorii mei, însă e imposibil să ai rezultate imediat. Am lucrat și am discutat foarte mult cu jucătorii și am crescut împreună de la săptămână la săptămână, acest lucru mă bucură foarte mult. Sunt mândru de băieți!".

Top 6 în ultimele 5 etape

Club / Puncte / Golaveraj
1. CFR 15 9-0
2. Dinamo 12 10-3
3. Astra 10 7-4
4. FCSB 9 9-4
5. Viitorul 8 8-4
6. Craiova 8 8-5

"Am mai spus-o, adevărata față a lui Dinamo sub comanda mea o veți vedea în play-off! Vom lucra foarte bine în pauza de iarnă și nu ne va mai sta nimeni în cale"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

5 victorii,2 remize și 4 înfrângeri are Miriuță în L1 pe banca lui Dinamo

TRANSFER / Cost: 10.000 de euro

Daniel Popa e primul transfer al lui Dinamo din mercato de iarnă. Pentru vârful care a înscris doar un gol în tricoul botoșănenilor în prima parte a sezonului, "câinii" vor achita moldovenilor 10.000 de euro, atât cât era clauza dacă roș-albii doreau să-l readucă din această iarnă. Vârful de 23 de ani era împrumutat până în vară, dar Miriuță îl dorește înapoi în "haită".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  16 Decembrie 2017, 15:31
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 16 Decembrie 2017, 12:59

Cand Dinamo castigă, sleahta mafiota fcsbista intra in panica! Devine disperata!

Cea mai avantajata echipa, de catre arbitri, in fotbalul romanesc este fcsb!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Decembrie 2017, 15:29
Postat de dinamo_fan pe 16 Decembrie 2017, 13:13

steaua e campioana meciurilor cu Botosani si Timisoara ca pana si pe aia de ia Juventus i-a batut cu arbitri ca altfel nu putea.

in visele tale,e posibil orice

caminero
caminero  •  16 Decembrie 2017, 14:49
Postat de Robert Damian pe 16 Decembrie 2017, 12:14

Daca Rusinea asta romaneasca,aka Mimao,e pe locul 2,oare pe ce loc sant arbitrii,aranjamentele sau,Golubovici ????????

Îs tot pe 2, dar în clasamentul general, și se cheamă SC FC FCSB ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează