FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Cale liberă spre play-off pentru Dinamo! Încă o decizie prietenească a Astrei înaintea meciului direct

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 19:03

După ce Edi Iordănescu a anunțat azi într-un interviu pentru GSP.ro că are 9 jucători la limita suspendării și ar urma să folosească o echipă experimentală în meciul direct cu Dinamo, Astra a mai luat o decizie de bun augur pentru "câini". 

Într-un meci în care echipa lui Miriuță are nevoie de victorie pentru un loc în play-off, dinamoviștii pot veni în număr uriaș la Giurgiu Astra a pus la dispoziția "câinilor" bilete la prețuri mai mult decât accesibile: între 10 și 20 de lei!

Dinamo contează la Giurgiu pe aproximativ 4.000 de fani!

Atitudinea de acum a giurgiuvenilor surprinde, ținând cont că la meciurile cu FCSB șefii Astrei au pus mereu prețuri prohibitive, de teamă ca steliștii să nu umple arena și să pună presiune pe echipa gazdă.  De exemplu, la Astra - FCSB 2-0 (26 noiembrie), un tichet a costat între 50 și 100 de lei!

Tichetele se pun în vânzare online de miercuri și la casele de bilete din Ștefan cel Mare, iar de joi la Giurgiu:

- 10 lei - în sectorul oaspeților, "la cușcă", cum îi spun gazdele zonei împrejmuite de garduri speciale.
- 20 de lei - la tribuna a II-a, acolo unde fanii dinamoviști au transmis că vor ocupa toată această zonă.
- 30 de lei - la tribuna I
- 40 de lei - la tribuna 0.

"SUNT PREȚURI NORMALE" ;)

"Sunt prețuri normale, pe care noi le-am avut etapă de etapă acasă. Vorbim de prețuri obișnuite. Din ce știm noi, dinamoviștii au solicitat 2.000 de bilete în zona sectorului oaspeților și la tribuna a II-a", au comentat oficialii Astrei.

"Ultrașii" din Ștefan cel Mare spun că vor fi mult mai mulți dinamoviști sâmbătă seară la Giurgiu, în jur de 4.000 de oameni, fiind așteptați și fani din provincie, de la fan-club-urile din țară.

9 fotbaliști
ai Astrei sunt la un singur cartonaș galben de suspendare și ar urma să fie menajați sâmbătă: Romario Moise, Bejan, Polczak, Dandea, Erico, Stan, Abang, Iliev și Balaure 

Meciul dintre Astra și Dinamo se va juca sâmbătă, de la ora 19:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

clasament

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (85)
1784781214875387
Badalau Laurentiu  •  21 Februarie 2018, 13:00
Postat de Ioana Maria pe 21 Februarie 2018, 07:38

in locul celor de la astra as baga juniori ,poi ma nesimtitilor ce vreti voi sa joace la rupere cand au noua jucatori la limita suspendari si meci in cupa la 3 zile ,*** *** ,viitura cum joaca cu voi ma bula ngiilor?

eroare , in play off se anuleaza cartonasele din sezonul regulat

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  21 Februarie 2018, 12:12

anul trecut am terminat pe trei si unde v-am prins v -am dat cate 3 sau 4 .daca nu v-ar fi frica de noi nu a-ti behai atata la luna ca afara cu dinamo din playoff,falimentul si alte porcarii .daca vreti ca lumea sa va respecte cat de cat ,atunci ar trebui sa dati dovada de fair play si sa acceptati rivalitatea sportiva .

manutd.steaua
manutd.steaua  •  21 Februarie 2018, 11:42
Postat de DM Bob pe 21 Februarie 2018, 11:33

DEJA AU INCEPUT ARANJAMENTELE ? RUSINE IORDANESCU ! MANJESTI NUMELE !!!

Au inceput si s-au si terminat...cfr e campioana!N-a mai ramas de campionatul asta decat posibilitatea de a face niste bani la pariuri...victorie dinamo la astra si bate cfr pe dinamo in play off,tur retur!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează