FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Calitatea care-l face ideal pentru FCSB » Cum e caracterizată următoarea țintă a lui Becali: "Se resetează după fiecare fază"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 13:36

După victoria din Europa League, 2-1 cu Lugano, Gigi Becali a declarat că îl vrea pe Alexandru Cicâldău, mijlocașul central de 20 ani al celor de la Viitorul.

Cristi Bivolaru, președintele Viitorului, l-a lăudat pe jucătorul lui Gică Hagi și a spus care sunt calitățile fotbalistului.

"Cicâldău a ajuns titular și la echipa de tineret. Este un copil foarte serios, muncitor și calitate. Rămâne de văzut cât de sus va ajunge. În afară de ce s-a vehiculat pe la noi, nu are nicio ofertă în acest moment.

Din discuția pe care am avut-o cu Daniel Isăilă (n.r. selecționerul naționalei de tinerat), Cicâldău a crescut foarte mult în ultimul an. Aici mă refer la partea mentală. Este un jucător care are o toleranță mare la stres și nu este influențat aproape deloc de lucrurile pozitive sau negative care se întâmplă în partidă. Se resetează automat după fiecare acțiune. Îi prevăd un viitor foarte bun", a spus Bivolaru la TV Digi Sport.

250.000 €este cota lui Cicâldău, potrivit transfermarkt.de

Cicâldău este un mijlocaș crescut la Academia Hagi, iar în acest sezon a bifat 14 meciuri pentru Viitorul. Pentru a-l lăsa la FCSB, Viitorul cere 1,8 milioane de euro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Octombrie 2017, 09:06
Postat de sexilian pe 02 Octombrie 2017, 18:44

poate ajunge si faimosul tau copil titular......

E o smecherie ,banii sunt numai pe hartie. Il ia la Steaua ,de acolo la Nationala si apoi se asteapta vanzarea. E curios cum un jucator cotat cu 250.de mii este cumparat cu 2 milioane. Becali si Hagi sunt doi banditi. Care fug numai dupa bani.

sexilian
sexilian  •  02 Octombrie 2017, 18:44
Postat de ray51 pe 02 Octombrie 2017, 15:52

Draga Gica, eu zic ca undeva la 2 milioane ar fi suma corecta. Ce zici?

poate ajunge si faimosul tau copil titular......

ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 15:52

Draga Gica, eu zic ca undeva la 2 milioane ar fi suma corecta. Ce zici?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează