FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Camora așteaptă transferul la Steaua! Fundașul recunoaște: "Impresarul meu a fost contactat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 20:57

Mario Camora (29 de ani) nu exclude un transfer la Steaua și recunoaște că formația campioană a luat legătura cu impresarul său. 

"Mă bucură acest interes pentru că Steaua e o echipa mare, e o campioană. Cu mine nu a vorbit nimeni, dar știu că a vorbit cineva cu impresarul meu.

El mi-a spus că Steaua este o posibilitate, dar mai sînt și alte echipe din afară. Nu a vorbit nimeni cu cei din conducere.

Eu voi alege ce e mai bun pentru mine și pentru club. Toată lumea știe că Reghe e un antrenor foarte bun. Steaua a avut cea mai bună echipă cu el, fac un presing foarte avansat", a spus Camora la Dolce Sport.

Mario Camora este din 2011 la CFR Cluj, a jucat 169 de meciuri și a marcat 3 goluri. A fost campion al României în sezonul 2011-2012 cu formația ardeleană. 

Transferul întîmpină cîteva probleme din cauza sumei de transfer. De asemenea, jucătorul este dorit și în Italia. Mai multe detalii aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează