FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Camora așteaptă transferul la Steaua! Fundașul recunoaște: "Impresarul meu a fost contactat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 20:57

Mario Camora (29 de ani) nu exclude un transfer la Steaua și recunoaște că formația campioană a luat legătura cu impresarul său. 

"Mă bucură acest interes pentru că Steaua e o echipa mare, e o campioană. Cu mine nu a vorbit nimeni, dar știu că a vorbit cineva cu impresarul meu.

El mi-a spus că Steaua este o posibilitate, dar mai sînt și alte echipe din afară. Nu a vorbit nimeni cu cei din conducere.

Eu voi alege ce e mai bun pentru mine și pentru club. Toată lumea știe că Reghe e un antrenor foarte bun. Steaua a avut cea mai bună echipă cu el, fac un presing foarte avansat", a spus Camora la Dolce Sport.

Mario Camora este din 2011 la CFR Cluj, a jucat 169 de meciuri și a marcat 3 goluri. A fost campion al României în sezonul 2011-2012 cu formația ardeleană. 

Transferul întîmpină cîteva probleme din cauza sumei de transfer. De asemenea, jucătorul este dorit și în Italia. Mai multe detalii aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close