FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Campania continuă » Steaua pregătește noi achiziții. Papp ar putea pierde primul ”11”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2015 11:20

Diarrassouba nu este ultimul transfer al roș-albaștrilor din această vară.

Surse autorizate susțin că staff-ul tehnic vizionează în aceste zile mai multe DVD-uri pentru a analiza jucătorii propuși. Gigi Becali l-a anunțat pe Mirel Rădoi că vrea să aducă un fundaș central bun, fiind dezamăgit de ultimele evoluții ale lui Paul Papp. 

De asemenea, roș-albaștrii îl mai au pe listă și pe Lukasz Szukala și așteaptă să vadă dacă arabii de la Al Ittihad îi vor rezilia angajamentul.

8 jucătoriadusese Steaua pînă la transferul lui Diarrassouba: Alcenat (Petrolul), Muniru, Tade, Carp (toți CFR), Mihalcea (Brașov), Tudorie, Hamroun (ambii Oțelul), Tahar (Gaz Metan)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
sibelius
sibelius  •  12 August 2015, 19:30
Postat de marioa pe 12 August 2015, 15:10

Daca salariile sunt foarte bune atunci si jucatorii sunt pe masura salariilor foarte bune. Aia mai "slabi" pleaca pe salarii mai bune pe la bulgari sau prin Turcia. Sa nu mai amintim chiar si de Azerbaijan, Hazahstan, China sau alte tari exotice. Bina ca Steaua da salarii mai bune decat in Armenia. Acolo jucatori adevarati sa intaresti lotul pentru cupele europene, singura competitive de unde mai poti castiga ceva.

Le dai salarii mai mari ca sa ce? Sa speri ca intri in liga si sa speri inca odata ca nu termini pe ultimul loc? Aia se poate intampla si cu transferuri de genul asta. Nu uita ca Steaua cu Keseru, Szkula si Sinmartean in echipa a fost eliminata de bulgari.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 August 2015, 16:38

stelei ii trebuie jucatori buni ca portar,2 fundasi centrali,2 atacanti,1 mijlocas de creatie,tinand cont ca joaca pe 4 fronturi si a vandut foarte multi jucatori vara asta,si a adus multe petarde !d ar gigi fariseul nu o sa aduca *** asta,decat epave ,e un hot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  12 August 2015, 16:24

Bai ciocane *** ,transfera STEAUA ori nu, doar iti enumera asta 8, opt , ai auzit fraiere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close