FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Campanie de achiziții în direct la TV! Gigi a spus tot: cine vine și care sunt cei 8 jucători care pleacă! Anunț bombă legat de jucătorul unei rivale

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 20:13

Gigi Becali a anunțat ce planuri are pentru campania de achiziții din această vară. Patronul roș-albaștrilor a stabilit listele de veniri și plecări și chiar a dat nume. 

"Astăzi s-a decis analiza grafologică care spune că semnătura lui Omrani este falsă. Analiză făcută de comisii. Am vorbit cu impresarul, facem conferință video cu el și jucătorul și gata, vedem ce rezolvăm.

Comisia de Disciplină a făcut această expertiză grafologică, adică ei au cerut-o, nu eu. E liber de contract și îl luăm. Nu mă interesează dacă e penal sau nu această semnătură falsă. Pe noi ne interesează jucătorul", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre Nemec și Abang:  Am vorbit cu impresarul lui Nemec. I-am făcut o ofertă, i-am zis că asta e ultima. E cea mai bună pe care i-am făcut-o. Până la 1 iunie e valabilă. 

Am 3 atacanți pe listă, vor veni doi. Omrani, Abang și Nemec sunt cei pe care îi vreau, primii 2 care semnează rămân. Să se grăbească cine vrea să vină la Steaua. Am vorbit și cu Abang, e puțin complicată treaba, dar o rezolvăm". 

...alte veniri: "Pentru Adi Popa mă consult cu Vasi, să vedem dacă-l vrea. Să vedem dacă îl putem lua pe Florentin Matei. O să mai iau unul sau doi fundași centrali. Nu știm pe cine, vom vedea, să găsească ei fundașii centrali". 

...cine pleacă de la FCSB"Vor pleca 8 jucători de la Steaua. Stăncioiu, Jorge Arthur, Cristi Tănase, Larie. Vom vedea ce se va întâmpla cu Găman și Teixeira. Cu Filipe să vedem dacă ne înțelegem sau nu. Alibec pleacă și el, al 7-lea, iar pe al 8-lea nu vi-l pot spune. Nu pot". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
939271716140965
Manu Ion  •  23 Mai 2018, 12:11

FCSB are atacanti foarte buni.ANTRENOR le trebuie.Dica e ZERO barat in meseria de antrenor !!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Mai 2018, 09:33

Am citit mai jos un alt articol care pare să facă lumină și să confirme ce am spus...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Mai 2018, 09:24

"Astăzi s-a decis analiza grafologică care spune că semnătura lui Omrani este falsă. Analiză făcută de comisii....” Păi.... o expertiză grafologică ..durează ! În plus pentru necunoscători, în astfel de cazuri, ”suspectul” în cazul nostru Omrani trebuia să fie chemat, audiat și....SĂ DEA PROBE DE SCRIS ȘI DE SEMNĂTURĂ pentru comparații (care nu se fac așa la ochi , se analizează fiecare segment de 2 mm din scris sau semnătură mărit , se calculează unghiuri șamd), ÎNAINTE de întocmirea expertizei care e foarte elaborată si care de obicei necesită 1-2 luni ! A fost chemat undeva Omrani pentru așa ceva ??! Când ?! Mă îndoiesc de ce zice Becali, mai mult cred că el nu știe detalii sau l-a indus în eroare vreunul din prietenii lui care s-a uitat cu lupa și și-a dat verdictul de ”profesionist” !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează