FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - AVÎNTUL BÎRSANA 4-0

Campioana are şi "fotbalişti de judeţeană" » Steaua, casă de pensii pentru şase jucători

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 21:36

În lotul roş-albaştrilor sînt cîţiva jucători ce prind lotul doar în partide cu adversari mult inferiori


Florin Niţă, Cornel Rîpă, Doru Bratu, Gabi Matei, Mihai Răduţ şi Mihai Costea au profitat şi au evoluat pentru Steaua în "16"-mile Cupei României, cu Bîrsana, formaţie din liga a 4-a! Reghecampf n-a riscat să piardă vreun titular pentru disputa cu Chelsea, mai ales că adversarii din Cupă erau unii foarte modeşti, şi astfel fotbaliştii din lot ce nu intră în mod normal în vederile sale au prins şi ei primul "11".

Rîpă, Bratu, Răduţ sau Costea au avut astfel şansa de a mai bifa şi ei un meci în tricoul roş-albastru. Acestora li s-a adăugat Gabi Matei, revenit după accidentarea gravă suferită în octombrie 2012, într-o partidă cu Pandurii. Tot joi seara, în compania maramureşenilor au debutat şi achiziţiile Niţă, Neagu şi Varela.

Indiferent de prestaţiile lor, aceştia nu intră în calcule pentru partida cu Chelsea. Rîpă, Bratu şi Matei nu sînt pe lista UEFA, iar ceilalţi îşi păstrează în continuare statutul de rezervă.

Gălăţenii, a treia variantă
Adus în iarnă la insistenţele lui Gigi Becali, Rîpă a dezamăgit în returul sezonului trecut. Aşa se face că acum gălăţeanul a ajuns să fie a treia opţiune pentru postul de fundaş dreapta, după Georgievski şi Prepeliţă, acesta din urmă fiind mijlocaş de meserie.

La fel se întîmplă şi cu celălalt fost jucător al Oţelului, Ionuţ Neagu, care e văzut de Reghe sub Filip. Într-o situaţie mult mai grea se află Bratu. Înaintea lui, pe lîngă cei doi titulari, Szukala şi Gardoş, antrenorul îi preferă pe Varela, Pintilii sau Filip, ultimii doi fiind nişte improvizaţii pentru acest post.

Cît au jucat "pensionarii Stelei"
Jucător 2013-2014 2012-2013 Zile trecute de la ultimul meci la Steaua
Florin Niţă* - 1
Cornel Rîpă 2 12 33
Doru Bratu 1 2 130
Gabi Matei 1 3 340
Mihai Răduţ 4 - 33
Mihai Costea 2 21 33
* Niţă s-a aflat sezonul trecut în lotul Concordiei Chiajna.

Echipa probabilă cu Chelsea
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Kapetanos


213 milioane de euro valorează echipa rezervelor la Chelsea, unde se regăsesc fotbalişti precum Torres, Willian, Essien sau Mata

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
plischi
plischi  •  29 Septembrie 2013, 07:52

acesti pensionari "denelux" vor avea mai multe sanse - pentru a-si justifica pensiile incasate, nu pentru ca vor fi vreodata in schema de baza - dupa ce steaua isi va mari distanta fata de cele care sanchi o urmeaza. nasol va fi insa daca steaua nu va prinde primavara europeana, fiindca atunci daca nu mai ai la ce sa-ti odihnesti bourcenii sau pintiliii, de ce sa nu-i bag in liga 1, macar pentru a-i tine in priza in vederea viitoarei editii?! caz in care alde ripa sau costea vor juca in echipa de tineret, care nu exista.

stelist86
stelist86  •  29 Septembrie 2013, 07:46

CU ASEMENEA ARTICOLE VRETI SA FITI RESPECTATI? atunci o sa primiti in continuare raspunsuri de la jucatori DA...NU...!

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  28 Septembrie 2013, 09:33

steaua trebuie sa faca urgent curatenie si sa scape de costea,tatu si bratu daca vrea sa progreseze.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează