FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-4

Campioni decimați! Dinamo a dat de pământ cu Astra! Remarcații și "petardele" meciului de la Giurgiu

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 08:44

Dinamo a zdrobit-o pe Astra, scor 4-1, obținând totodată primul succes pe terenul giurgiuvenilor după o pauză de 6 ani. 

Cu Gnohere în formă maximă, elevii lui Ioan Andone au oferit o reprezentație spectaculoasă la Giurgiu. Pe lângă atacant, Lazăr și Palici sunt ceilalți doi remarcați. 

De partea cealaltă, cei mai slabi oameni ai lui Marius Șumudică au fost Oros, Takayuki, Stan și Vangjeli. Vezi mai jos notele și statistica meciului!

note

statistica

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
ionut.07
ionut.07  •  24 Iulie 2016, 14:21

Observ pe aici discutii cu privire la achizitionarea unor straini de valoarea. Ei bine, in fotbalul romanesc nu mai exista investitii si nici nu mai e o rampa de lansare. In contextul actual al fotbalului romanesc, promovarea jucatorilor tineri e singura solutie. De aceea, regula utilizarii jucatorilor tineri este foarte utila.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Iulie 2016, 12:22
Postat de tandd pe 24 Iulie 2016, 12:12

am mai explicat sa terminate cu prostiile de sa ,,aduca jucatori de calitate,,,in Romania nu mai vine nimeni,aia care vin sunt jucatori care nu si-au gasit angajamente nici prin liga a 3-a de prin Europa adica nu mari valori.SINGURA sansa a fotbalului nostrum sunt juniorii,altfel e clar ca fotbalul nostrum nu produce de asa natura incat sa ne permitem jucatori straini de valoare

nu poti spune ca nu vine chiar nici un jucator de calitate de afara, dar vin foarte, foarte putini. S-a vazut pe strategia lui Rednic..a adus vreo 20 de jucatori straini cel putin si au confirmat 3-4. Problema este ca nu poti aplica tactica asta la nesfarsit. In plus majoritatea strainilor daca fac un sezon sau jumate de sezon reusit asteapta imediat sa plece mai spre est la de 2-3 ori cel putin banii luati aici. Vezi Hamroun a facut un sezon bun si deja face fitze, vezi Essombe care a refuzat sa se mai antreneze samd. Sa ai 3-4 straini de baza si de valoare in echipa e bine. Inca 3-4 jucatori romani cu experienta, trecuti de 25 de ani si inca vreo 3-4 jucatori tineri, si U21..dar chiar si la 21-22-23 de ani. Daca ar fi dupa mine as impune nu 1 cu 3 jucatori U21 in prima echipa, doar asa s-ar da o sansa viitorului fotbalului romanesc pentru ca impanzind o echipa doar cu mercenari nu se va face niciodata performanta sau un plan de viitor sustenabil.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Iulie 2016, 11:38
Postat de bvd_magheru pe 24 Iulie 2016, 11:20

Busuladgic si romero sunt un castig . Din pacate nu avem rezerve nici pentru gnohere dar nici pentru mijlocasi sau aparatori . E jale .

Petre, Serban, Tarcoveanu, Hanca, Marc, Olteanu, Corbu..astia ce sunt ? daca nu dam sanse tinerelor talente nu vor capata niciodata experienta. crezi ca daca aduci un sarb liber de contract refuzat de peste tot joaca ala mult mai bine si are potential mai mare ? Romera ala nu m-a impresionat cu nimic, e mai bun Hanca. concluzie dupa 1 singur meci totusi.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează