FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Campionii sînt avertizaţi să nu-şi vîndă vedetele: "Steaua ar fi o echipă de pluton fără ei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 10:45

Steaua a impresionat în ultimul an, a cîştigat campionatul, a mers în optimile Europa League, iar acum este foarte aproape de grupele Ligii Campionilor.

Totuşi, Steaua este aproape să vîndă şi doi jucători de bază, iar Dumitru Dragomir crede că valoarea campioanei s-ar diminua foarte mult fără ei.

Este vorba despre Alexandru Bourceanu, dorit de Fiorentina, dar şi de Vlad Chiricheş, cel care a avut o ofertă clară de la Tottenham. Preşedintele Ligii este mult mai vehement şi consideră pe Steaua o echipă de pluton dacă cei doi s-ar despărţi de echipă: "Fără Bourceanu şi Chiricheş Steaua ar fi o echipă de pluton", a spus Dragomir într-o conferinţă de presă.

Fiorentina ar fi dispusă să plătească 4 milioane de euro pentru căpitanul Stelei, iar Tottenham a oferit deja 8 milioane în urmă cu mai multe săptămîni.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
avocatul85
avocatul85  •  14 August 2013, 12:55

nu pleaca pana la iarna ,nimeni !

brancusi
brancusi  •  14 August 2013, 12:13

De ineptiile pe banda rulanta ale lui Mitica e satula toata lumea,dar ca o parere personala,cheia jocului Stelei este binomul Bourceanu_Pintilii.

dlq1
dlq1  •  14 August 2013, 11:57

...pai dupa ce va lua si campionatul asta (ca despre cupe europene mai va) poate sa-i dea ca si asa a luat gloabe gen A Cristea. Mai bine ar fi fost daca il aducea inapoi pe Andrei Cristea ! De fitosi, muraturi si gloabe ca/ Tatu, Bratu, Adrian Cristea, NE-AM SATURAT !! Francezul Thereau era foarte bun (cel putin pentru STEAUA caci se integrase) si l-au facut sa plece. Elton a fost considerat prea slab -fizic- si micut si desi era extrem de iute si tehnic (a se vedea notele lui din ziarele de specialitate) l-au alungat. Habibou era negru si Jiji nu suporta negrii. Pictoras Iacob, care fie vorba intre noi e mai bun chiar si acum decat Nicolici si Piovacari la un loc era considerat slab !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează