FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Când poate ajunge jucătorul cerut de Contra la Dinamo: transferul e condiționat de o plecare din lotul "câinilor"

Yoda ar putea sosi împrumut un sezon la Dinamo, iar Getafe și
Yoda ar putea sosi împrumut un sezon la Dinamo, iar Getafe și "câinii" să-și împartă plata salariului lunar. foto: reuters

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 09:00

Francezul de 28 de ani se recuperează la Madrid și are șanse să ajungă la București doar dacă Dinamo se va mai despărți de un fotbalist. 

Contra îl dorește pe Karim Yoda, însă sosirea francezului care a îmbrăcat în trecut și tricoul Astrei este condiționată de o plecare din lotul lui "Guriță". Dinamo a închis, momentan, mercato, iar alte veniri se vor mai face doar dacă vreun jucător al "câinilor" va pleca în străinătate.

În plus, Yoda, aflat sub contract cu Getafe, care a promovat în LaLiga, este în plin proces de recuperare după ce n-a mai jucat din luna februarie a acestui an, din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucișate. Fotbalistul de bandă stângă efectuează în această perioadă diverse antrenamente pentru a reveni pe teren și își expune diverse exerciții ale programului de pregătire pe pagina personală de Twitter.

Oficialii dinamoviști nu vor să se grăbească în privința lui Karim. A ratat o lună în toamnă, cât a fost la Getafe, din cauza unor probleme medicale la gleznă, apoi, împrumutat fiind în 2017 la Almeria, a prins doar trei meciuri, fiindcă s-a rupt. 

11 meciuri a jucat Yoda sezonul trecut, 8 pentru Getafe, 3 pentru Almeria, având multe perioade de absență, fie din cauze tehnice, fie medicale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
spinoza
spinoza  •  07 August 2017, 13:38

Mercato? Ce mercato, saracilor! Negoitza a ajuns la fundul sacului. Fratiorul PSD-ist ce il mai ajuta in rest, seceta mare.

travka
travka  •  07 August 2017, 13:20
Postat de mariuss72 pe 07 August 2017, 10:25

Nu te mai lua dupa astia din presa sau dupa ce ***, nu aduc astia pe cineva care sa stea pe bara si sa ia bani. Katsikas si Salomao se misca destul de bine deocamdata.

pai abia au trecut 3 etape, stai sa vezi mai incolo cat mai rezista astia :))) asta nu a mai jucat din februarie deci de juma de an =)) si il luati imprumut un an? pai pana isi revine complet, pana intra in forma de joc, pleaca inapoi =)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 August 2017, 10:47

""Hmmm. The dark side clouds everything. Impossible to see, the future is." - Yoda.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close