FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cantonament cu hamburgeri şi cartofi prăjiţi pentru giuleşteni

foto: Facebook
foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 iulie 2012 18:21

Alb-vişiniii trag din greu în stagiul de pregătire din Scoţia, însă au şi clipe de libertate. Colegi de cameră, Glauber Berti şi Milos Pavlovici, nu s-au sfiit să arate lumii cum petrec ei în camera de hotel.

Cei doi s-au pozat la masă, cînd savurau un meniu ce nu face cinste nici unui sportiv. Fotbaliştii au mîncat hamburgeri şi cartofi prăjiţi şi au băut Coca-Cola!

De asemenea, poza a fost postată pe Facebook la o oră tîrzie, după miezul nopţii! Din fotografie, judecînd după porţiile de mîncare aflate pe masă, se poate observa că, alături de cei doi, se mai aflau alţi doi rapidişti care, însă, s-au ascuns de aparatul de fotografiat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  11 Iulie 2012, 10:44
Postat de cordos_eu pe 10 Iulie 2012, 22:00

ce sa ceri de la Pavlovic, sarb coclit? poate o mai pune si in Capitala de un blat. iar brazilienii bineinteles ca se preteaza la prostiile astea de neprofesionisti. tot cantonamentul ala pe care-l fac nu mai are nici o valoare daca mananca fast-food. singurele iesiri pentru fotbalisti ar trebui sa fie pastele, si alea cand e de tras si rar.

paste pot manca oricand, sunt o sursa excelenta de carbohidrati

slughita_i_guardiola
slughita_i_guardiola  •  11 Iulie 2012, 01:59
Postat de badeadorian pe 10 Iulie 2012, 23:58

Daca nu i-au prins cu J.B. si 2-3 fete in camera este totul OK ! Si nu stiu de ce dar am impresia ca pe unde sunt ei Coca Cola si Chess-ul sunt mai bune calitativ decat in Romanica . :))))

bine ca nu cantau steaua e numai una echipa lui slugaroiu...banel nicolita meme scoica au dilit europa:))

badeadorian
badeadorian  •  10 Iulie 2012, 23:58
Postat de apoca pe 10 Iulie 2012, 20:34

hai sa va zic o stire pe surse ... unu' dintre ei nu se ascundea, facea poza :))))))

Daca nu i-au prins cu J.B. si 2-3 fete in camera este totul OK ! Si nu stiu de ce dar am impresia ca pe unde sunt ei Coca Cola si Chess-ul sunt mai bune calitativ decat in Romanica . :))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează