FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Capcane pentru Nemec! El e principalul pericol: Reghecampf caută soluții să îl blocheze

Nemec e cel mai bine plătit dinamovist, cu 11.000 de euro lunar
Nemec e cel mai bine plătit dinamovist, cu 11.000 de euro lunar

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 00:00

Reghecampf caută soluții pentru blocarea uriașului slovac, fotbalistul din Liga 1 cel mai prezent în dueluri aeriene.

Steaua are un motiv special de îngrijorare înaintea derby-ului: cum să-l blocheze pe Adam Nemec? Slovacul-turn din atacul lui Dinamo e ținta majorității fazelor ofensive ale "câinilor" și e greu de oprit grație experienței și a fizicului greu de egalat.

Echipele de start:

FCSB: Fl. Niță - Pleașcă, Bălașa, Moke, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Enache, Fl. Tănase, De Amorim - Alibec

Dinamo: Cerniauskas - Romera, Dielna, Nedelcearu, St. Filip - Mahlangu, Nistor - Hanca, Palici, Rivaldinho - Nemec

"Știm ce să facem"

Nemec e înalt de 1,90 și își bazează jocul pe acest avantaj. El e jucătorul din Liga 1 implicat în cele mai multe dueluri aeriene, 15 pe meci în medie. O dovadă că dinamoviștii sunt conștienți că dețin o armă importantă și caută să profite de ea la maximum aruncând mingi spre vârful în vârstă de 31 de ani.

Reghecampf e pregătit să contracareze prestația slovacului: "Știm calitățile pe care le are Nemec, știm ce trebuie să facem ca să-l blocăm. Dinamo are un joc divers în ultima vreme, nu-și concentrează atacurile exclusiv cu mingi lungi pe vârf, alternează metodele ofensive. E o echipă care și-a schimbat tactica în ultima vreme, se bazează mult pe presing".

Avea 14 goluri în 4 ani!

Contra, pe care dinamoviștii îl compară cu Diego Simeone pentru cât se agită pe marginea terenului, îi transmite echipei energie. Așa crede Reghecampf: "Cred că și eu, și Cosmin transmitem energie, de aceea avem echipe active, echipe care caută să conducă jocul, să-și creeze ocazii, nu sunt preocupate să distrugă construcția adversarului".

Forma bună a lui Dinamo a depins, pe lângă Nemec, de Sergiu Hanca, cel mai bun pasator al lui Contra. El e principalul furnizor pentru slovacul golgeter, care a adunat 10 reușite până acum în Liga 1. Un progres impresionant pentru Nemec, care marcase 14 goluri în precedenții 4 ani dinaintea semnării acordului cu "câini".

"Avem un plan și pentru Nemec, și pentru tot ce presupune jocul lui Dinamo. E o echipă pe care o cunoaștem foarte bine, deținem toate detaliile"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

1,87măsoară cel mai înalt stoper al lui Reghecampf, Bălașa, cu 3 centimetri mai puțin decât înălțimea lui Nemec. Perechea obișnuită a lui Bălașa, Moke, e mai scund cu 7 centimetri decât slovacul

11.000 €câștigă lunar Nemec, cel mai bine plătit dinamovist. El mai are contract cu Dinamo pentru încă un sezon și a atras deja interesul lui Becali, care a anunțat că pregătește o ofertă în vara asta

dinamo fcsb

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Mai 2017, 11:22
Postat de mihai231 pe 01 Mai 2017, 09:48

Ce vede ca nici nu i știi numele.. Atat de bine îl cunoști.. Hațegan... Se numește.. Mi se pare ca arbitreaza pro-steala..

Vai, ce lipsa... Sa nu stii ca pe arbitrul alb-rosu il cheama Hotzegan...

mihai231
mihai231  •  01 Mai 2017, 09:48
Postat de andrei.f pe 01 Mai 2017, 09:38

De fapt, principalul pericol vine de la Haţeganu. Ăsta arbitrează o dată pe lună, în rest este suspendat pentru arbitraje prodinamo. Să sperăm că nu se va compromite definitiv diseară !

Ce vede ca nici nu i știi numele.. Atat de bine îl cunoști.. Hațegan... Se numește.. Mi se pare ca arbitreaza pro-steala..

andrei.f
andrei.f  •  01 Mai 2017, 09:38

De fapt, principalul pericol vine de la Haţeganu. Ăsta arbitrează o dată pe lună, în rest este suspendat pentru arbitraje prodinamo. Să sperăm că nu se va compromite definitiv diseară !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează