FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Căpitanul lui Dinamo a fost aproape să renunţe la fotbal din cauza unui conducător de club: "Am fost la un pas să mă las şi să plec în America!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 22:13

Un fotbalist al lui Dinamo a dezvăluit că a fost la un pas să se lase de fotbal din cauza lui Vasile Şiman, patronul Sportului. A jucat doi ani la formaţia din Regie, dar s-a despărţit cu surle şi trîmbiţe de "gaşca nebună" din cauza salariilor restante pe care le avea de primit. 
Valentin Lazăr, căpitanul cîinilor", în vîrstă de 25 de ani, a povestit care a fost relaţia sa cu patronul Sportului şi spune că din cauza acestuia era aproape să plece în America la fratele său şi să lase fotbalul deoparte.

"A fost un grup frumos la Sportul, păcat că s-a destrămat. Am reuşit să scap liber de contract de acolo, pentru că nu am fost plătit 12 luni. Am avut o relaţie bună cu Şiman pînă să fac memoriu.

Mereu îmi spunea că următoarea săptămînă îmi primesc banii, «sună-mă mîine», «sună-mă săptămîna viitoare», «sună-mă luna viitoare». Am pierdut un an de zile şi nu am recuperat nici un ban!

Atunci a fost cel mai greu moment al meu. Cînd mi s-a spus că 6-7 luni trebuie să mă antrenez singur. Îmi doream să nu ajung în situaţia în care să mă las de fotbal şi să plec după fratele meu în America", a spus Lazăr pentru Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
vasy86le
vasy86le  •  09 Octombrie 2014, 14:30

Cu sule si trambite =)) ce ne-am face fara acesti jurnalisti? m-a facut sa zambesc :) Lazar e cu 10 clase peste rotariu, piturca ar fi trebui sa il ia la nationala.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 01:22
Postat de cldtoma pe 08 Octombrie 2014, 19:52

daca de la Sportul "" s-a despărţit cu sule şi trîmbiţe de "gaşca nebună" "", de dinamo cum se va desparti ? tot cu sule ?

mai greseste lumea...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 01:22

stiam. f bine ca nu a plecat, va face o cariera frumoasa in fotbal.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează