FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBĂRI

Care e asemănarea dintre Budescu și Ronaldo? "Zidane sau Șumudică își asumă situațiile!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 13:59

Florin Lovin a comentat reacțiile nervoase pe care Constantin Budescu și Cristiano Ronaldo le-au avut în momentul în care au fost schimbați de Marius Șumudică și Zinedine Zidane. 

Săptămâna trecută, la meciul dintre Astra și ASA, Budescu a fost extrem de nemulțumit de faptul că a fost schimbat cu Nicoară de Marius Șumudică și a ieșit înjurând de pe teren! A trecut pe lângă antrenor înjurând în barbă și a refuzat să dea mâna cu el (detalii AICI). 

În ultima etapă din La Liga,  Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi când a fost schimbat în minutul 72 al meciului cu Las Palmas, scor 2-2. Portughezul a ieșit înjurând de pe teren și a fost vizibil afectat (detalii AICI).

"Nu mi se pare corect să ai o atitudine ostilă atunci când ești schimbat, pentru că trebuie să-i înțelegi și pe cei care intră. Normal că toți ne dorim să jucăm cât mai mult. Când sunt jucători precum Budescu și Ronaldo, cu personalitate puternică, se mai întâmplă să se supere.

Cred că și Zidane sau Șumudică își asumă astfel de situații. Trebuie să știi să te comporți cu astfel de jucători, dar nici să încurajezi astfel de gesturi de indisciplină", a spus Florin Lovin la Dolce Sport.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
catalin_cj
catalin_cj  •  27 Septembrie 2016, 18:54

Intradevar e comparabil Budescu cu Ronaldo. Si sumudica cu Zidane e si mai comparabil. Pacat ca aia doi amarasteni (francezul si portughezul ) joaca vai mama lor la echipa aia de schiopi ca ar face niste cuplaje in Romania cu Astra de mai mare dragul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează